Ο Ντιέγκο Σιμεόνε μίλησε στη Nova ενόψει του αγώνα του Ολυμπιακού με την Ατλέτικο Μαδρίτης. Ο προπονητής των «ροχιμπλάνκος» αναφέρθηκε στους Πειραιώτες, τους οποίους χαρακτήρισε έμπειρους στο Champions League.

«Τα στοιχεία που ξεχωρίζουν στο παιχνίδι του Ολυμπιακού είναι η εμπειρία στο Τσάμπιονς Λιγκ, η αμυντική λειτουργία η οποία είναι πολύ καλή και γνωρίζει το ισπανικό ποδόσφαιρο λόγω Ρομπέρτο, Αμπιντάλ και Μποτία καθώς και η επίθεση που με την ώθηση του κόσμου γίνεται ακόμη δυνατότερη», είπε ο Σιμεόνε και ρωτήθηκε αν έχουν επηρεάσει την Ατλέτικο οι αλλαγές στο ρόστερ:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Όχι. Σε καμία περίπτωση. Υπάρχουν παίκτες οι οποίοι έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά, αλλά αυτό που είναι αδιαπραγμάτευτο είναι ο σκληρός πυρήνας της ομάδας, η φιλοσοφία η οποία παραμένει ίδια και προσπαθούμε να παντρέψουμε το καινούργιο με το ήδη υπάρχον ώστε να συνεχίσουμε να χτίζουμε αυτή την ομάδα που έχουμε».

Αναφορικά με την ατμόσφαιρα στο «Γ. Καραϊσκάκης», σημείωσε: «Νομίζω ότι συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο. Δηλαδή κάθε φορά που πηγαίνουμε στην Τουρκία, στην Ελλάδα, στην Ιταλία, παρόλο που για τον προπονητή είναι ίσως λίγο πιο δύσκολο, για τους παίκτες είναι κάτι το οποίο αποτελεί ένα έξτρα κίνητρο. Το να παίζουν σε τέτοιες καυτές έδρες και με τέτοιους οπαδούς. Νομίζω ότι είναι το πιο όμορφο πράγμα στο ποδόσφαιρο».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης