Ο μάνατζερ του Ρομπέρτο, Μαριάνο Αγκιλάρ, σε δηλώσεις του στην ισπανική ιστοσελίδα «deportevalenciano.com», διατράνωσε ότι δεν έχει στα χέρια του κάποια πρόταση από τη Βαλένθια για την απόκτηση του πελάτη του.

Παράλληλα επισήμανε πως ούτε από τον Ολυμπιακό έχει ενημέρωση πως έχει γίνει κάποια κρούση από τις «νυχτερίδες» για τον Ισπανό γκολκίπερ, συμπληρώνοντας ότι ο πελάτης του έχει συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Ελλάδας μέχρι το 2018 και πως οι Πειραιώτες ποτέ δεν έχουν εκφράσει την πρόθεση να τον πουλήσουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Όπως μας δήλωσε ο μάνατζερ του Ρομπέρτο Χιμένεθ, η Βαλένθια δεν έχει κάνει μέχρι σήμερα κάποια πρόταση για τον γκολκίπερ του Ολυμπιακού. Ο ατζέντης Μαριάνο Αγκιλάρ επιβεβαίωσε πως ο πελάτης του έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό μέχρι το 2018 και ο ελληνικός σύλλογος αξίζει το σεβασμό του. Ο Μαδριλένος τερματοφύλακας δεν έχει λάβει ακόμη κάποια πρόταση από τη Βαλένθια ή δεν έχει πληροφορηθεί ότι ο Ολυμπιακός έχει κάποια προσφορά στα χέρια του», αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα.

«Ο ατζέντης του Ρομπέρτο ανέφερε πως ο πελάτης του δεν έχει ενημερωθεί ουδέποτε από την ομάδα του πως θέλει να τον… ξεφορτωθεί. Αυτή η πληροφορία επιβεβαιώνει ότι η διοίκηση της Βαλένθια έχει πολλές επιλογές για τη θέση του τερματοφύλακα, αλλά δεν έχει ακόμη καταλήξει σε κάποιον», καταλήγει το συγκεκριμένο ρεπορτάζ.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης