«Δεν είναι ελληνική ομάδα ο Ολυμπιακός»

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 4 Νοεμβρίου 2014, 12:18
«Δεν είναι ελληνική ομάδα ο Ολυμπιακός»
Ο Τζενάρο Γκατούζο με δηλώσεις του στην «Tuttosport» ανέλυσε τον Ολυμπιακό και επεσήμανε ότι κατά την άποψή του οι «ερυθρόλευκοι» δεν πρέπει να θεωρούνται ελληνική ομάδα, καθώς έχει επικρατήσει η ισπανική φιλοσοφία.

«Ο Μίτσελ είπε ότι θα παίξει για τη νίκη και αυτό θα κάνει. Ο Ολυμπιακός έχει μια νοοτροπία νικητή, ο Μίτσελ είναι πάντα προετοιμασμένος κι έχει φέρει μια ισπανική φιλοσοφία στην ομάδα. Σε δύο χρόνια έχει αλλάξει τον Ολυμπιακό. Δεν είναι πλέον μια ομάδα… ελληνική. Είναι ένας προπονητής με γνώσεις και προσωπικότητα. Του αρέσει το επιθετικό παιχνίδι, να έχει η ομάδα του κατοχή, να ανεβάζει το ρυθμό και να επιβάλει το δικό της παιχνίδι», είπε ο Γκατούζο και ξεχώρισε από το ρόστερ τους Τσόρι και Κασάμι λέγοντας:

«Ο Τσόρι συνδυάζει την τεχνική με τη διάθεση να δουλέψει για την ομάδα, ενώ ο Κασάμι έχει βελτιωθεί πολύ. Δεν είναι μόνο το γκολ που πέτυχε».

Όσο για την Γιουβέντους, τόνισε: «Η Γιουβέντους έχει περισσότερη ποιότητα, αν και στο Champions League δείχνει… άλλη ομάδα. Η πίεση που υπάρχει φαίνεται να επηρεάζει την απόδοση των παικτών της. Πάντως είναι δυνατότερη ομάδα. Κι όχι μόνο από τον Ολυμπιακό. Το έδειξε και στην Αθήνα, όπου τη σταμάτησε μόνο ο Ρομπέρτο και μια μεγάλη δόση τύχης του αντιπάλου. Ο Πίρλο έχει πολλά να δώσει ακόμη, ο Πογκμπά είναι νέος Βιεϊρά, ο Βιδάλ είναι ένας μέσος του μέλλοντος, ενώ ο Τέβες είναι απαραίτητος. Φυσικά έχω μεγάλο σεβασμό και για τον παλιό μου φίλο και συμπαίκτη, Μπουφόν».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 4 Νοεμβρίου 2014, 12:22