Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης έδωσε το «παρών» στο 12ο συνέδριο της Θύρας 7, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι θα γίνουν οι κινήσεις που απαιτούνται προκειμένου η ομάδα να επιστρέψει στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Όσα ανέφερε για τον ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε: «Ήταν μια χρονιά που είχαμε την καλύτερη ομάδα σε όλα τα επίπεδα. Ο κόσμος το αναγνώρισε με την μαζική του παρουσία και το χειροκρότημα του στους παίκτες και τον προπονητή μας. Θα θυμόμαστε για πάντα το ιστορικό βράδυ με τη Μίλαν! Από άποψη ονόματος του αντιπάλου και σε ένα παιχνίδι που μπορεί να ήταν για τους ομίλους αλλά ουσιαστικά ήταν σαν νοκ άουτ, ο αποκλεισμός της Μίλαν ήταν η ιστορικότερη πρόκριση μας».

Για τη νέα σεζόν: «Για του χρόνου θα κάνουμε τις κινήσεις που χρειαζόμαστε για να έχουμε μια ομάδα που θα υπερνικήσει κάθε εμπόδιο. Στόχος μας είναι το πρωτάθλημα ενώ και στην Ευρώπη θέλουμε να προχωρήσουμε. Εμείς άλλωστε είμαστε η ομάδα που φέρνει τους περισσότερους βαθμούς».

Μεταξύ άλλων ο Μαρινάκης στήριξε απόλυτα την απόφαση των Αγγελόπουλων για το τμήμα μπάσκετ της ομάδας, μιλώντας για «δύσκολες αποφάσεις που πρέπει να παρθούν».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης