Ο κορωνοϊός πλήττει τον ΟΦΗ, καθώς οι Κρήτες ενημέρωσαν ότι βρέθηκαν τρία κρούσματα (δύο παίκτες και ένα μέλος της ομάδας) στους τελευταίους ελέγχους για covid-19 που έγιναν εν όψει της εντός έδρας αναμέτρησης με την ΑΕΚ (31/1, 15:00, Novasports 1) για την 20ή αγωνιστική της Super League. Άπαντες μπήκαν σε απομόνωση στα σπίτια τους, ενώ ο σύλλογος προέβη στις προβλεπόμενες από το υγειονομικό πρωτόκολλο διαδικασίες.

Στο μεταξύ, επανεξετάστηκε ένα κρούσμα που «ανιχνεύθηκε» στο «στρατόπεδο» του ΟΦΗ πριν τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. Είναι θετικό, αλλά δεν συμπεριλαμβάνεται στα τρία καινούρια, επειδή μπήκε από την αρχή σε καραντίνα, με αποτέλεσμα να «μετρήσει» σ’ εκείνο το παιχνίδι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με αυτά τα δεδομένα, δεν τίθεται θέμα αναβολής του αγώνα με την ΑΕΚ. Και αυτό γιατί, όπως αναφέρει το σχετικό πρωτόκολλο, για να αναβληθεί μία αναμέτρηση του πρωταθλήματος, θα πρέπει στον τελευταίο έλεγχο, στον οποίο υποβάλλεται μία ομάδα, να βρεθούν τουλάχιστον πέντε θετικά δείγματα κορωνοϊού μεταξύ των ποδοσφαιριστών.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης