Στην προπόνηση του ΟΦΗ, στο Παγκρήτιο μετέβησαν περίπου εκατό οπαδοί της ομάδας της Κρήτης εκφράζοντας έντονα τη δυσαρέσκειά τους προς τους ποδοσφαιριστές για τα άσχημα αποτελέσματα.

Οι οργισμένοι οπαδοί παρέμειναν για διάστημα 20 λεπτών στο Παγκρήτιο και αποχώρησαν αφού πρώτα ζήτησαν από τους παίκτες να αφυπνισθούν και να πετύχουν τον στόχο της παραμονής στη Super League.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η προετοιμασία για τον εκτός έδρας αγώνα του Σαββάτου (27/2, 17:15) με τον Απόλλωνα Σμύρνης συνεχίστηκε με τον τεχνικός του ΟΦΗ, Γιώργο Σίμο, να βλέπει τον Αντριάν Σαρντινέρο να συμμετέχει σε μέρος του κανονικού προγράμματος, ανεβάζοντας ρυθμούς.

Λίγα λεπτά πριν το τέλος της προπόνησης, ο 28χρονος Ολλανδός επιθετικός Λουκ Καστάνιος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο γαστροκνήμιο του αριστερού ποδιού και θα υποβληθεί σε υπερηχογράφημα προκειμένου να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του προβλήματος.

Σε ό,τι αφορά στο αποτέλεσμα της μαγνητικής τομογραφίας, στην οποία υποβλήθηκε ο Γιώργος Σουρνάκης, έδειξε ότι έχει υποστεί διάταση στον έσω πλάγιο σύνδεσμο του αριστερού γόνατος. Θεραπεία ακολούθησαν οι Πραξιτέλης Βούρος, Απόστολος Γιάννου, Κοσμάς Τσιλιανίδης, Αντίλ Ναμπί, Χουάν Νέιρα και Βαχίντ Σελίμοβιτς. Οι Σακόρ και Βαζ συνέχισαν πρόγραμμα αποκατάστασης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις ενδυνάμωσης, κινητικότητας, κατοχής και αγωνιστικό παιχνίδι.

Η επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη (25/2) στις 11:00 και μετά το τέλος της θα ανακοινωθεί η αποστολή για τον αγώνα με τον Απόλλωνα, η οποία θα «πετάξει» το απόγευμα της ίδιας ημέρας με προορισμό την Αθήνα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης