Ολοκληρώθηκε το πρωί της Τρίτης (9/2) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο η προπόνηση της ομάδας του ΟΦΗ, στην οποία συμμετείχαν μόνο όσοι δεν έχουν αγωνιστεί στα περισσότερα ματς του Ιανουαρίου (Λυμπεράκης, Μαρινάκης, Ντε Γκουζμάν, Μεγιάδο, Μίγγος, Νέιρα, Σακόρ, Σουρνάκης, Βαζ, Καστάνιος, Γκαργκαλατζίδης, Γιάννου, Γρίβας, Σολίς, Σόουζα), ακολουθώντας πρόγραμμα φυσικής κατάστασης.

Σε ό,τι αφορά στους ποδοσφαιριστές που αντιμετώπισαν προβλήματα τραυματισμού πριν ή κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Ολυμπιακό, οι εξετάσεις, στις οποίες υποβλήθηκαν, έδειξαν ότι ο Σελίμοβιτς υπέστη ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου β΄ βαθμού, ο Σολίς θλάση α΄ βαθμού στον τετρακέφαλο, ενώ ο Σαρντινέρο υπέστη θλάση α΄ βαθμού στον προσαγωγό του δεξιού ποδιού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κανονικά προπονήθηκε ο Σόουζα. Ο Γιάννου συμμετείχε για μια ακόμα μέρα σε μέρος του προγράμματος. Οι Τσιλιανίδης, Βούρος και Ναμπί έκαναν θεραπεία. οι Σακόρ και Βαζ συνέχισαν πρόγραμμα αποκατάστασης.

Η επόμενη προπόνηση, με την οποία θα συνεχιστεί η προετοιμασία για τον αγώνα της Κυριακής (14/2) με τον Βόλο, έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη (10/2), στις 15:00.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης