Με τους Δημήτρη Σωτηρίου, Νασαρένο Σολίς και Τζόναθαν ντε Γκουζμάν στην αποστολή θα αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα Σμύρνης το Σάββατο (10/4, 17:15, NS1HD), στη Ριζούπολη, ο ΟΦΗ, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των πλέι άουτ, στη Super League.

Οι τρεις προαναφερόμενοι παίκτες της ομάδας της Κρήτης προπονήθηκαν κανονικά και σήμερα, με αποτέλεσμα να τους συμπεριλάβει στην αποστολή ο Νίκος Νιόπλιας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

To πρόγραμμα προπόνησης του ΟΦΗ περιελάμβανε ασκήσεις αντίδρασης και τελειώματα φάσεων.

Ο Κώστας Γιαννούλης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, ενώ oι Κοσμάς Τσιλιανίδης, Χουάν Νέιρα, Αντίλ Ναμπί, Λουκ Καστάνιος, Ρικάρντο Βαζ και Φελίπε Σόουζα έκαναν θεραπεία. Όλοι οι παραπάνω έμειναν εκτός αποστολής, όπως και οι Απόστολος Γιάννου, Πασχάλης Στάικος, Θοδωρής Μίγγος, Γιώργος Σουρνάκης, Μανώλης Σμπώκος και Νίκος Χαλκιαδάκης.

Ο Νίκος Νιόπλιας επέλεξε να συμπεριλάβει στην 21μελή αποστολή του ΟΦΗ τους: Βάτερμαν, Σωτηρίου, Σηφάκη, Γουές, Λυμπεράκη, Σακόρ, Σελίμοβιτς, Μαρινάκη, Στάρτζεον, Σολίς, Βαφέα, Βούρο, Διαμαντή, Μπαλογιάννη, Νοικοκυράκη, Σαρδινέρο, Γκαργκαλατζίδη, Γρίβα, Μεγιάδο, Ντε Γκούζμαν και Κοροβέση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης