Ξεκίνησε την προετοιμασία του ο ΟΦΗ για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Βόλο (Δευτέρα, 23/11, 19:30) στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Super League.

Μετά την εντός έδρας ήττα από τον Ολυμπιακό, o Γιώργος Σίμος είδε τους Αντριάν Σαρντινέρο και Ναζαρένο Σολίς να προπονούνται κανονικά, ενώ μέρος του προγράμματος έβγαλαν οι Φροίξος Γρίβας, Πραξιτέλης Βούρος και Κώστας Γιαννούλης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Νίκος Μαρινάκης έκανε θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα, όπως και ο Φελίπε Σόουζα. Πρόγραμμα αποκατάστασης συνέχισαν για μια ακόμη ημέρα οι Ρικάρντο Βαζ και Κοσμάς Τσιλιανίδης.

Από την προπόνηση του ΟΦΗ τη Δευτέρα (9/11) απουσίασαν οι διεθνείς, Βαχίντ Σελίμοβιτς, Αμπντούλ Βάις, Απόστολος Διαμαντής, Οδυσσέας Λυμπεράκης και Κωνσταντίνος Μπαλογιάννης. Ο Αντίλ Ναμπί βρίσκεται σε μετεγχειρητικό στάδιο, καθώς υποβλήθηκε σε επέμβαση αποκατάστασης πρόσθιου χιαστού.

Όσοι αγωνίστηκαν στην αναμέτρηση της 8ης αγωνιστικής της Super League με τον Ολυμπιακό ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι έκαναν ασκήσεις κινητικότητας, τεχνικής, μεταβιβάσεων, παιχνίδι κατοχής και αγωνιστικό παιχνίδι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης