Ο Βόλος επικράτησε με σκορ 2-1 του ΟΦΗ στην Κρήτη στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League. Οι φιλοξενούμενοι σκόραραν με τον Περέα στο 3’ και τον Δουβίκα στο 22’, ενώ οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 63’ με τον Καστάνιος. Οι Κρητικοί είχαν δύο δοκάρια με τους Γιαννούλη και Στάικο.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν τον απόλυτο αιφνιδιασμό. Πριν συμπληρωθεί το τρίτο λεπτό, από σέντρα του Ριένστρα, με κεφαλιά ο Χουάν Χοσέ Περέα νίκησε τον Δημήτρη Σωτηρίου για το 0-1! Στο 22’ οι Βολιώτες διπλασίασαν τα τέρματά τους, όταν έπειτα από μπαλιά του Ζουλιάν Μπαρτόλο, ο Δουβίκας βγήκε στην πλάτη της άμυνας του ΟΦΗ και πλάσαρε τον Σωτηρίου για το 0-2! Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Φαούστο Γκρίλο αστόχησε με το κεφάλι μέσα από τη μικρή περιοχή έπειτα από το φάουλ του Σωτήρη Νίνη, με τους γηπεδούχους να δείχνουν πελαγωμένοι. Ήταν και άτυχοι, καθώς στο 32’ και μετά από κόρνερ του Πασχάλη Στάικου, ο Καστάνιος πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Κώστας Γιαννούλης με πλασέ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Μπόρις Κλέιμαν.

Οι Κρήτες ξεκίνησαν δυναμικά στο δεύτερο μέρος, σε μια προσπάθεια να μειώσουν και να μπουν εκ νέου στο παιχνίδι. Το σουτ του Τζόναθαν ντε Γκουζμάν στο 48’ βρήκε σε ετοιμότητα τον Κλέιμαν ενώ αυτό του Στάικου στο 51’ βρήκε σε ετοιμότητα το… αριστερό δοκάρι της εστίας του Βόλου – δεύτερο για τους γηπεδούχους. Ο Σωτηρίου έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ το σουτ του Νίνη (56’) για να γίνει, εν τέλει, το 1-2 στο 63’ με προβολή του Καστάνιος έπειτα από γύρισμα του Φάμπιο Στάρτζεον. Η ομάδα του Γιώργου Σίμου πίεσε, ωστόσο δεν μπόρεσε ούτε φάσεις να δημιουργήσει ούτε – πολύ περισσότερο – να ισοφαρίσει.

Πλέον, ο ΟΦΗ μετράει έξι διαδοχικές ήττες – είχε προηγηθεί η «λευκή» ισοπαλία με τον Ατρόμητο – και μπλέκει σε περιπέτειες αλλά, τουλάχιστον, κατάφερε να βρει δίχτυα έπειτα από έξι αποτυχημένες προσπάθειες! Για τον Βόλο του Άνχελ Λόπεθ, αυτή ήταν η πρώτη νίκη μετά από τρεις αγωνιστικές (δυο ήττες, μια ισοπαλία) και έφερε την «παγίωση» της στην έβδομη θέση της κατάταξης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΟΦΗ – Βόλος 1-2 (Novasports 3)

Γκολ: 3′ Περέα (Βόλος), 22′ Δουβίκας (Βόλος), 63′ Καστάνιος (ΟΦΗ)

 

 

 

32′ δοκάρι ο Γιαννούλης

 

51′ δοκάρι ο Στάικος

 

Κίτρινες κάρτες: Γιαννούλης, Λυμπεράκης, Μεγιάδο – Μαρτίνες

Κόκκινες κάρτες:

ΟΦΗ: Σωτηρίου, Κοροβέσης (62′ Λυμπεράκης), Γιαννούλης, Βαφέας (76′ Σόουζα), Διαμαντής, Ουές, Ντε Γκούζμαν (61′ Γρίβας), Μεγιάδο, Στάικος, Στάρτζεον, Καστάνιος.

Βόλος: Κλέιμαν, Φεράρι, Γκρίλο, Μήτογλου, Ριένστρα (46′ Κιάκος), Τσοκάνης, Μαρτίνες (90’΄+2 Κρητικός), Δουβίκας, Μπαρτόλο (66′ Σάντσες), Νίνης (76′ Ρενάτο), Περέα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης