Νιόπλιας: «Εδώ που φτάσαμε όλοι είναι τελικοί»

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 22 Απριλίου 2021, 18:38
Νιόπλιας: «Εδώ που φτάσαμε όλοι είναι τελικοί»

«Τελικό» χαρακτήρισε ο Νίκος Νιόπλιας τον αγώνα του ΟΦΗ με την ΑΕΛ, στη Λάρισα, προγραμματισμένο για το Σάββατο (24/4, 17:15), στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των πλέι άουτ της Super League.

«Εδώ που φτάσαμε όλοι είναι τελικοί. Είναι τελικός ανάμεσα σε δύο ομάδες που όταν έπαιζα εγώ μπάλα, αγωνίζονταν για την πρόκριση στα Κύπελλα Ευρώπης. Τώρα οι δύο μεγαλύτερες επαρχιακές ομάδες παίζουν για την ύπαρξη τους στη Super League. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και για εμάς και για τον αντίπαλο,» σχολίασε ο τεχνικός της ομάδας της Κρήτης μιλώντας στο «OFI TV».

Αναλυτικά, ο τεχνικός του ΟΦΗ, Νίκος Νιόπλιας, δήλωσε:

«Εδώ που φτάσαμε όλοι είναι τελικοί. Είναι τελικός ανάμεσα σε δύο ομάδες που όταν έπαιζα εγώ μπάλα, αγωνίζονταν για την πρόκριση στα Κύπελλα Ευρώπης. Τώρα οι δύο μεγαλύτερες επαρχιακές ομάδες παίζουν για την ύπαρξη τους στη Super League. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και για εμάς και για τον αντίπαλο.

Είναι μια σκληρή ομάδα, παίζει πολύ για το αποτέλεσμα και έχει μεταλλαχθεί με τον ερχομό του κ. Φέστα. Δεν μπορεί να την μεταμορφώσει μόνο ο προπονητής, ήρθαν και διάφοροι παίκτες που έδωσαν ψυχολογία στους παίκτες που έμειναν.

Όλα είναι ματς του μισό μηδέν, καμία ομάδα δεν δίνει ελευθερία κινήσεων. Ο καθένας κοιτάζει τι μπορεί να πάρει από κάθε παιχνίδι. Δεν είναι ένα πρωτάθλημα 26 αγωνιστικών, που συγχωρείται ένα κακό αποτέλεσμα. Την επόμενη ημέρα μένουν οι τρεις βαθμοί ή ο βαθμός στην χειρότερη περίπτωση».

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 22 Απριλίου 2021, 18:40