Ο Νίκος Νιόπλιας επέστρεψε στην τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ μετά από τέσσερα χρόνια και σήμερα, Τρίτη (9/3) παρουσιάστηκε στους εκπροσώπους του Τύπου. «Το ξέρουμε ότι είναι δύσκολη στιγμή, όμως γι’ αυτά είμαστε εδώ», δήλωσε ο έμπειρος τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου και σχολίασε αναφορικά στον στόχο της παραμονής:

«Εγώ έχω πίστη στην ομάδα και έχω 100%. Το καλοκαίρι θα είχαμε μια εύκολη σωτηρία, μια καλύτερη θέση, πιο άνετοι. Τώρα όμως πρέπει να το ξεπεράσουμε. Πρέπει να καταλαβαίνουμε τις στιγμές και το τι πρέπει να κάνουμε τώρα. Είναι διαφορετικές σκέψεις τώρα από αυτές που κάναμε πριν από δύο μήνες».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά, ο Νίκος Νιόπλιας δήλωσε κατά την παρουσίασή του στους εκπροσώπους του Τύπου:

«Είναι μια δύσκολη στιγμή, όμως δεν είμαι παιδάκι. Έχω μεγαλώσει μέσα στα γήπεδα, ξέρω που βρίσκομαι και αυτό μου δίνει μεγάλη άνεση. Αν γυρίσω πίσω τον χρόνο και κοιτάξω την καριέρα μου ποτέ δεν ήταν εύκολα. Πάντα με την πίστη και την αυτοπεποίθηση τα κατάφερνα. Ούτε το 2005 όταν πήγα στην Εθνική Νέων και βγήκαμε τελικά Ευρώπης, όπως και των Ελπίδων, ούτε όταν ήμουν στον Παναθηναϊκό, τον Ατρόμητο, τον ΟΦΗ και γιατί όχι και τώρα; Δεν είναι απλώς μια ομάδα για εμάς, είναι το ποδόσφαιρο. Είμαστε εδώ άνθρωποι του Ηρακλείου, 38 χρόνια μένω εδώ, κάθε ημέρα έβλεπα τον ΟΦΗ, πόσο μάλλον όταν ήμουν δύο χρόνια στην ομάδα. Γνωρίζω το ποδόσφαιρο καλά, ξέρω τους παίκτες. Το ξέρουμε ότι είναι δύσκολη στιγμή, όμως γι’ αυτά είμαστε εδώ».

Σχετικά με τις πιθανότητες για παραμονή του ΟΦΗ στη Super League, o Νίκος Νιόπλιας απάντησε: «Έχουμε όσες έχουν όλες οι ομάδες. Εγώ έχω πίστη στην ομάδα και έχω 100%. Το καλοκαίρι θα είχαμε μια εύκολη σωτηρία, μια καλύτερη θέση, πιο άνετοι. Τώρα όμως πρέπει να το ξεπεράσουμε. Πρέπει να καταλαβαίνουμε τις στιγμές και το τι πρέπει να κάνουμε τώρα. Είναι διαφορετικές σκέψεις τώρα από αυτές που κάναμε πριν από δύο μήνες».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο τεχνικός της ομάδας της Κρήτης κατέληξε: «Όταν ήμουν παίκτης δεν με ένοιαζε τίποτα. Ήξερα ότι ήμουν δυνατός. Παίζει ρόλο. Εξαρτάται τον άνθρωπο. Έχουμε τους Ντε Γκούζμαν, Καστάνιος, Γιαννούλη. Δεν έχουμε μικρά παιδιά, πρέπει μόνος σου να το ξεπερνάς αλλιώς δεν μπορείς να είσαι σε αυτό το επάγγελμα. Πρέπει όλοι μαζί, ανάλογα με τη στιγμή. Τώρα έχεις την πίεση, αλλά όποιος δεν μπορεί γιατί ασχολείται με αυτό το άθλημα; Είναι για τους δυνατούς και τίποτα δεν είναι στρωμένο με ροδοπέταλα».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης