Ισόπαλοι με σκορ 1-1 αναδείχθηκαν ΟΦΗ και Φορτούνα Σιτάρντ, σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο πλαίσιο της προετοιμασίας των Κρητικών στην Ολλανδία. Η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα ανήκε στον ΟΦΗ, με τον Νοικοκυράκη να επιχειρεί ένα σουτ εκτός περιοχής στο 8ο λεπτό και την μπάλα να περνά άουτ.

Oι γηπεδούχοι, οι οποίοι είχαν δοκάρι στο 15′ με τον Χάνσον, προηγήθηκαν στο 26ο λεπτό με τον ίδιο ποδοσφαιριστή. Στο 38′ ο Καστάνιος μπήκε στην περιοχή και σούταρε, η μπάλα κόντραρε σε χέρι αντιπάλου και ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτι. Ο Ντε Γκουζμάν ανέλαβε την εκτέλεση, ευστοχώντας από την άσπρη βούλα για το 1-1.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο 76′ ο Καστάνιος κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα της εστίας των γηπεδούχων, μετά από εξαιρετική μακρινή πάσα του Γιαννούλη, όμως το γκολ δεν μέτρησε καθώς του ΟΦΗ ήταν σε θέση οφσάιντ.

ΟΦΗ (Ν. Νιόπλιας): Σωτηρίου, Μαρινάκης, Βούρος, Πασαλίδης, Κοροβέσης, Μεγιάδο, Νοικοκυράκης, Ντε Γκουζμάν, Σαρδινέρο, Στάρτζεον, Καστάνιος.

Στο β’ ημίχρονο αγωνίστηκαν επίσης οι: Σηφάκης, Βας, Λυμπεράκης, Σελίμοβιτς, Φαν Ντούινεν, Μπαλογιάννης, Γιαννούλης, Γρίβας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης