Γκατούζο: «Τελείωσε για εμένα ο ΟΦΗ»

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 30 Δεκεμβρίου 2014, 20:32
Γκατούζο: «Τελείωσε για εμένα ο ΟΦΗ»
Ο Τζενάρο Γκατούζο με δηλώσεις του στον ιταλικό Τύπο, επιβεβαίωσε την απόφασή του να εγκαταλείψει τον ΟΦΗ, τονίζοντας ότι «είναι πέρα από τις δυνάμεις μου αυτό που συμβαίνει στον σύλλογο».

«Μου είναι αδύνατο να συνεχίσω», είπε αρχικά ο Ιταλός τεχνικός και συνέχισε: «Το έργο μου με ηρεμία και σοβαρότητα. Ήδη δοκιμάζομαι για έξι μήνες από τεράστιες δυσκολίες ακόμα και σε υλικοτεχνικό επίπεδο. Δείξαμε αυτοθυσία αλλά...».

Κληθείς να μιλήσει για την κατάσταση που βίωσε στην ομάδα του Ηρακλείου, ο Γκατούζο τόνισε: «Τον Οκτώβριο, ως γνωστόν, παραιτήθηκα αλλά επέστρεψα μετά από παραίνεση των οπαδών και των στελεχών της ομάδας. Δεν είχα όμως φανταστεί ότι τα προβλήματα θα μεγάλωναν από εκεί και πέρα.

Λυπάμαι πολύ για τους ανθρώπους της Κρήτης, δεν τα αξίζουν όλα αυτά. Πάλεψα με όλες μου τις δυνάμεις για τον ΟΦΗ και όχι μόνο δεν πληρώθηκα αλλά έβαλα και από την τσέπη μου. Είναι πέρα από τις δυνάμεις μου αυτό που συμβαίνει. Αν έμενα, θα ήμουν ασεβής προς τους ανθρώπους της Κρήτης».

«Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες και τους εργαζόμενους στον ΟΦΗ για τη στήριξή τους αυτούς τους έξι μήνες. Δέχθηκα με ενθουσιασμό να αναλάβω και δεν ήμουν μόνο προπονητής. Αλλά έδωσα και σε παίκτες μετρητά. Κάπου εκεί συνειδητοποίησα ότι η όλη προσπάθεια ήταν μάταια. Ελπίζω πάντως σ' ένα καλύτερο μέλλον για αυτήν την ομάδα», πρόσθεσε ο Γκατούζο, ενώ στη συνέχεια επισήμανε:

«Ανέφερα το πρόβλημα δημόσια αλλά μετά την παραίτησή μου, επέστρεψα χάρη στη θέληση των φιλάθλων. Δεν πίστευα ότι τα προβλήματα θα μεγάλωναν, παρά την κάθε προσπάθεια να τα ξεπεράσουμε. Λυπάμαι για τον κόσμο της Κρήτης που δεν το αξίζει όλο αυτό».

Καταλήγοντας ο Ιταλός τεχνικός δήλωσε: «Πάλεψα με όλες μου τις δυνάμεις για τον ΟΦΗ και όχι μόνο δεν πληρώθηκα αλλά έβαλα και από την τσέπη μου. Αλλά δεν είναι αυτό το θέμα. Είμαι συνηθισμένος να παλεύω σε όλη μου την καριέρα.

Την προηγούμενη Δευτέρα βρήκα τους μισούς παίκτες στην προπόνηση και κάποιοι ποδοσφαιριστές μου ζητούσαν χρήματα. Σε εκείνο το σημείο κατάλαβα ότι οι προσπάθειές μου ήταν μάταιες. Στον ΟΦΗ και στους φιλάθλους εύχομαι ένα πιο ήσυχο μέλλον και τις καλύτερες επιτυχίες».

Διαβάστε επίσης:

Γκατούζο: «Αφήνω τον ΟΦΗ, δεν γυρίζω πίσω»,
Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 30 Δεκεμβρίου 2014, 17:06

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 30 Δεκεμβρίου 2014, 20:43