Αποδίδοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο για περίπου 60 λεπτά, ο βελτιωμένος ΟΦΗ νίκησε με 2-1 τη Φίτεσε στο τρίτο φιλικό του επί ολλανδικού εδάφους, αν κι έμεινε με δέκα παίκτες απ’ το 40ό λεπτό, μετά την αποβολή του Νέιρα.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι Κρητικοί που πήραν τα… πάνω τους μετά τη «βαριά» ήττα στο πρώτο φιλικό τους με την Ουτρέχτη (4-0), σημειώνοντας τη δεύτερη σερί νίκη τους (είχε προηγηθεί το 1-0 επί της Εξέλσιορ) έδειξαν πολύ μεγάλη οργάνωση στο παιχνίδι τους. Και μολονότι χρειάστηκε να παίξουν με παίκτη λιγότερο για περίπου 50 λεπτά, όχι μόνο δεν πτοήθηκαν αλλά σημείωσαν τα δύο γκολ που έκαναν τη… διαφορά.

Με την αρχή του δεύτερου ημιχρόνου (48′), ο Κοσμάς Τσιλιανίδης άνοιξε το σκορ, έπειτα από εξαιρετική ενέργεια του Φαν Ντάινεν, ο οποίος πέρασε δύο αντιπάλους του και έβγαλε την ασίστ στον Έλληνα φορ, ενώ στο 53’ ο νεοαποκτηθείς Ασάν Ντιουσέ έκανε το 2-0 έπειτα από ασίστ του Μαρινάκη.

Το μόνο που κατάφεραν να κάνουν οι Ολλανδοί ήταν να μειώσουν το σκορ σε 2-1 στο 73ο λεπτό με τον Μπάντεν Φρεντέρικσεν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη φάση της αποβολής του Νέιρα στο 40′ για πολύ σκληρό μαρκάρισμα πάνω στον Μάνχουφ, «άναψαν» τα… αίματα, όταν ο παίκτης της Φίτεσε σηκώθηκε εκνευρισμένος απ’ τον αγωνιστικό χώρο για να ζητήσει το λόγο απ’ τον μέσο του ΟΦΗ κι ακολούθησε γενικευμένη… σύρραξη.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης