Έξι μήνες άντεξε μακριά από τον ΟΦΗ ο Μιχάλης Φραγκουλάκης. Ο έμπειρος μέσος επέστρεψε στην ομάδα του Ηρακλείου και με τη εμπειρία του αναμένεται να βοηθησει το συγκρότημα του Σεροπιάν στη προσπάθεια που θα κάνει για την επιστροφή στη Super League.

Ο 32χρονος μέσος δήλωσε σχετικά: «Μετά από μια παρένθεση 6 μηνών επιστρέφω στην ομάδα για να τη βοηθήσω στην προσπάθεια που γίνεται και να επιστρέψει η ομάδα εκεί που αξίζει. Ελπίζω σε δυο χρόνια ο ΟΦΗ να είναι και πάλι στη Super League και το Ηράκλειο να έχει ξανά εκπρόσωπο στην μεγάλη κατηγορία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αλήθεια είναι ότι δεν μου άρεσε ο τρόπος που έφυγα πέρσι. Όλοι γνωρίζουν τι είχε συμβεί τότε. Νιώθω ότι έχω αφήσει κάτι στη μέση στον ΟΦΗ και ήθελα να γυρίσω για να κάνω αυτό που ήθελα και δεν τα κατάφερα πέρσι. Μεγάλωσα σε αυτήν την ομάδα και την αγαπώ».

Για το γεγονός πως πλέον ο ΟΦΗ θα αγωνίζεται στην Γ΄ Εθνική δήλωσε: «Το κακό είναι ότι αυτή η κατηγορία έχει άσχημα γήπεδα, με πλαστικό χόρτο. Χρειάζονται έμπειροι παίκτες για να σηκώσουν το βάρος σε αυτήν την κατηγορία. Παίκτες που γνωρίζουν την κατάσταση στα γήπεδα Β΄ και Γ΄ Εθνικής. Είναι ένα σκληρό πρωτάθλημα και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να πετύχουμε το στόχο μας».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΟΦΗ: «Ο Μιχάλης Φραγκουλάκης μετά από μια παρένθεση 6 μηνών, όπου αγωνίστηκε στον Κισσαμικό και τον βοήθησε να ανέβει από την Γ΄ στη Β΄ Εθνική, επιστρέφει στον ΟΦΗ. Η συμφωνία με τον 32χρονο μέσο ανακοινώθηκε και επίσημα από την διοίκηση του ΟΦΗ, μετά την συνάντηση που είχε τη Δευτέρα (13/7) ο έμπειρος μέσος με τον τεχνικό διευθυντή του ΟΦΗ Γιώργο Βλαστό. Μετά τους Περογαμβράκη, Φαμπίνιο και Μπολάκη, αυτή είναι η τέταρτη μεταγραφή του ΟΦΗ που ανακοινώνεται και επίσημα από την διοίκηση της ομάδας, η οποία τρέχει τον αγωνιστικό σχεδιασμό».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Eπιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης