Νέο συμβόλαιο υπέγραψε την Παρασκευή με τον ΟΦΗ ο Γιώργος Γιαγκιόζης, επεκτείνοντας τη συνεργασία του με τον σύλλογο του Ηρακλείου μέχρι το 2018.

Ο 20χρονος τερματοφύλακας, ο οποίος προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου, θα έμενε ελεύθερος στο τέλος της τρέχουσας σεζόν, ωστόσο οι ιθύνοντες των Ηρακλειωτών φρόντισαν να τον διατηρήσουν στο δυναμικό τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι μια μεγάλη ημέρα για μένα, καθώς θα μείνω τουλάχιστον για τρία ακόμα χρόνια στην ομάδα που αγαπώ από παιδί και στην οποία ανδρώθηκα ποδοσφαιρικά. Ευχαριστώ όλους όσοι με έχουν βοηθήσει και εξακολουθούν να με εμπιστεύονται. Εγώ από την πλευρά μου θα κάνω τα πάντα σε καθημερινή βάση για να τους δικαιώσω» δήλωσε ο Γιαγκιόζης στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ.

Σε ό,τι αφορά την προετοιμασία του ΟΦΗ για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, ο Τζενάρο Γκατούζο είδε τον Λόρια να μετέχει κανονικά στη σημερινή προπόνηση, αφού ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Ο Γεωργιανός υπολογίζεται κανονικά για την αναμέτρηση με τους Αρκάδες, σε αντίθεση με τον Περογαμβράκη, ο οποίος συνεχίζει να αισθάνεται ενοχλήσεις στο γόνατο και μάλιστα του τοποθετήθηκε ειδικός νάρθηκας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η προετοιμασία των Ηρακλειωτών θα ολοκληρωθεί αύριο το απόγευμα και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή για το παιχνίδι με τον Αστέρα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης