Την διετή επέκταση της συνεργασίας της με τον Τζόναθαν Ντε Γκουζμάν ανακοίνωσε την Παρασκευή (18/06) η ΠΑΕ ΟΦΗ. Ο 33χρονος Ολλανδός αποδέχτηκε την πρόταση που του κατέθεσαν οι Κρήτες και υπέγραψε νέο συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2023. Να σημειωθεί ότι ο έμπειρος παίκτης είχε αποκτηθεί τον περασμένο Οκτώβριο, έχοντας αρχικά συμφωνήσει για έναν χρόνο.

Την απελθούσα περίοδο ο Ντε Γκουζμάν αγωνίστηκε σε 17 ματς σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας σημειώσει 5 γκολ, ενώ μοίρασε και μία ασίστ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΟΦΗ:

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή, Jonathan De Guzman, μέχρι το καλοκαίρι του 2023.

Μια από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, με θητεία στα πιο ανταγωνιστικά διεθνή πρωταθλήματα, θα συνεχίσει να φορά τα «ασπρόμαυρα» και να προσφέρει στην ομάδα μας για τα επόμενα δυο χρόνια. Ο Ολλανδός μέσος εντάχθηκε στο ρόστερ του ΟΦΗ τον προηγούμενο Οκτώβριο και μέτρησε συνολικά 17 συμμετοχές στο πρωτάθλημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Mε τα χρώματα του ΟΦΗ πέτυχε 5 γκολ, εκ των οποίων τα 3 στους αγώνες των playouts, όντας πρώτος σκόρερ της ομάδας μας στη διαδικασία. Με την εμπειρία και τις ικανότητές του έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην πορεία του ΟΦΗ και την παραμονή του στην Super League».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης