Με το σκορ στο ισόπαλο 1-1 ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση της 21ης αγωνιστικής της Super League ανάμεσα στον Λεβαδειακό και τον Αστέρα Τρίπολης. Για τους γηπεδούχους το σκορ άνοιξε ο Βασιλείου στο 58’, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 68’ ο Μανιάς. Από το 72’ οι Αρκάδες αγωνίστηκαν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ιγκλέσιας.

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ του αγώνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παρά την έντονη βροχόπτωση ο ρυθμός του αγώνα ήταν καλός και οι δύο ομάδες δημιούργησαν ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ, χωρίς όμως να μπορέσουν να νικήσουν τους δύο γκολκίπερ. Στη συνέχεια ο Αστέρας προσπάθησε να «παγώσει» το ρυθμό και ο Λεβαδειακός κυνήγησε τις αντεπιθέσεις, με αποτέλεσμα να γίνουν πολλά λάθη στο κέντρο και το 0-0 να μην αλλάζει στο πρώτο ημίχρονο.

Ο Λεβαδειακός μπήκε καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο και κατάφερε να προηγηθεί. Στο 58’ ο Βασιλείου πήρε την κάθετη μπαλιά από τον Ζεζίνιο και με ωραίο τελείωμα άνοιξε το σκορ. Ο Αστέρας δεν άργησε να απαντήσει. Δέκα λεπτά μετά ο Μανιάς χρίστηκε σκόρερ και χάρισε στην ομάδα του τον βαθμό της ισοπαλίας.

Τα… αίματα άναψαν για τα καλά μετά την ισοφάριση, ενώ οι Αρκάδες έμειναν με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Ιγκλέσιας με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με το 1-1 ο Αστέρας έφτασε τους 21 βαθμούς και ισοβαθμεί στην 12η θέση με την Λάρισα, ενώ στους 18 έφτασε ο Λεβαδειακός.

Λεβαδειακός – Αστέρας Τρίπολης 1-1 (Novasports 1)

Γκολ: 58′ Ζεζίνιο – 68′ Μανιάς

Κίτρινες κάρτες:
Βασιλείου, Γιουσούφ – Ιγκλέσιας, Φαρίνια, Μανιάς, Ιωαννίδης

Κόκκινες κάρτες:
72′ Ιγκλέσιας

Λεβαδειακός (Γιάννης Χριστόπουλος):
Ναμάσκο, Κουλιμπαλί, Μαχαίρας, Ουόν, Μιλιάζες, Nιάσε, Καλτσάς, Τόνι Σίλβα, Βασιλείου (90′ Καψάσκης), Γιουσούφ (81′ Γιακουμάκης), Ζεζίνιο (70′ Σουμπίνιο).

Αστέρας Τρίπολης (Στάικος Βεργέτης):
Ντοναρούμα, Γιαννούλης, Μπέρτος, Γκαΐντουτσικ, Σελίν, Τσουκαλάς (67′ Δημούτσος), Ιγκλέσιας, Καλτσάς, Τσιλιανίδης (61′ Ιωαννίδης), Φαρίνια, Μανιάς.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης