Με γκολ του Θωμά Ναζλίδη στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων η Λάρισα επικράτησε 1-0 του Λεβαδειακού στο «AEL FC Arena», στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 9ης αγωνιστικής της Super League. Οι «βυσσινί» πανηγύρισαν την πρώτη τους εντός έδρας νίκη και υποχρέωσαν τους Βοιωτούς στην πρώτη τους ήττα στο πρωτάθλημα.

Πατήστε εδώ και δείτε το γκολ και τις καλύτερες φάσεις του αγώνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Λάρισα μπήκε δυναμικά στο ματς και λίγο έλλειψε να σκοράρει στο 25ο δευτερόλεπτο όταν ο Ντέλετιτς σέντραρε για τον Κριζμάν, η κεφαλιά του οποίου έφυγε ελάχιστα άουτ. Στο 27΄ η κεφαλιά του Αγκάνοβιτς δεν βρήκε στόχο, ενώ στη συνέχεια ο Λεβαδειακός κατάφερε να ισορροπήσει τον αγώνα.

Οι Βοιωτοί απώλεσαν ευκαιρία στο 36΄ όταν ο Λεονάρντο βρέθηκε στην πλάτη της άμυνας και πάσαρε στον Φαβάρο, ο οποίος σούταρε άουτ.

Στο 49’ ο τερματοφύλακας Μπόζοβιτς πρόλαβε με τάκλιν τον Γιακουμάκη στο όριο της περιοχής, ενώ απόκρουση έκανε στο 59’ και ο Επασί, νικώντας τον Κριζμάν. Ακολούθησε το σουτ του Μητρόπουλου στο 61’, ενώ στο 70ό λεπτό ο Τζοβάρας απέβαλε τον Ανιγκό, για διαμαρτυρία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Γιακουμάκης στο 76΄ με σουτ έστειλε τη μπάλα άουτ, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Μπόζοβιτς μπλόκαρε την προσπάθεια του Μητρόπουλου. Ο αγώνας όδευε προς το τέλος και στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ναζλίδης με κεφαλιά νίκησε τον Επασί και έδωσε μια πολύ σημαντική νίκη στη Λάρισα.

Λάρισα – Λεβαδειακός 1-0 (Novasports 2)

Γκολ: 90’+5′ Ναζλίδης

Κίτρινες κάρτες:
Φατιόν, Φάρκας, Γουάλας, Ναζλίδης, Περόνε – Λεονάρντο, Μητρόπουλος

Κόκκινες κάρτες:


ΑΕΛ (Ηλίας Φυντάνης):
Μπόζοβοιτς, Γουάλας, Ζίζιτς, Φάρκας, Ρέντζας (54′ Μασούρας), Φατιόν, Αγκάνοβιτς, Ντέλετιτς, Κριζμάν (81′ Γιαννιτσάνης), Λεοζίνιο (68′ Περόνε), Ναζλίδης.

Λεβαδειακός (Ζοσέ Ανιγκό):
Επασί, Μεντί, Τριποτσέρης, Λεονάρντο, Φαβάρο, Ομπιόρα (81′ Καλτσάς), Μητρόπουλος, Γιουσούφ, Μπραντάο (84′ Μπελγκαζουανί), Γιακουμάκης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης