Λεπτομέρειες απομένουν για να λυθεί η συνεργασία της ΑΕΛ με τον Αντνάν Σεσέροβιτς, όπως ανακοινώθηκε την Πέμπτη από την ομάδα της Θεσσαλίας.

Παράλληλα, πενταετή συμβόλαια με τους «βυσσινί» θα υπογράψουν δύο παίκτες της Κ19 και συγκεκριμένα οι Λάμπρος Αγγελούλης και Δημήτρης Μιλτιάδης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη σχετική ανακοίνωσή της η ΑΕΛ αναφέρει:

1. Κατόπιν αποφάσεως του Προέδρου και ιδιοκτήτη της ΠΑΕ κ. Αλέξη Κούγια και με τη σύμφωνη γνώμη του προπονητή μας κ. Μιχάλη Γρηγορίου οι ποδοσφαιριστές της ομάδας Κ19 Λάμπρος Αγγελούλης που αγωνίζεται ως στόπερ και Δημήτρης Μιλτιάδης που αγωνίζεται ως περιφερειακός κυνηγός θα υπογράψουν 5ετές επαγγελματικό συμβόλαιο.

2. Η ΠΑΕ ΑΕΛ ευχαριστεί για τη φιλοξενία την ιστορική ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα και επιφυλασσόμαστε να ανταποδώσουμε τη φιλοξενία στο δεύτερο γύρο και ευχόμαστε και στα play off.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

3. Σε συζητήσεις για τη λύση του συμβολαίου του με την ομάδα μας βρίσκεται ο Βόσνιος ποδοσφαιριστής Αντνάν Σεσέροβιτς. Ήδη χθες έγινε συνάντηση με τον παίκτη και επικοινωνία με τον εκπρόσωπο του για τις οικονομικές λεπτομέρειες, ώστε να ο ποδοσφαιριστής να εξοφληθεί για τα δεδουλευμένα του αφαιρουμένου του ποσοστού μειώσεως λόγω του κορονοϊού.

   

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης