Μετά τις δύο ανακοινώσεις του Αλέξη Κούγια και αυτήν που εξέδωσε στη διάρκεια του αγώνα με τον Παναιτωλικό για τα σφυρίγματα στο ματς του Αγρινίου η ΠΑΕ ΑΕΛ με νέο δελτίο Τύπου της ενημερώνει ότι θα ζητήσει συνάντηση με τον πρόεδρο της ΚΕΔ, Μαρκ Κλάτενμπεργκ, ενώ παράλληλα προχωρά σε καταγγελίες περί αλλοιώσεων αποτελεσμάτων που έχουν γίνει στα δύο τελευταία παιχνίδια της.

Παρατίθεται αυτούσια η ανακοίνωση των «βυσσινί»:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η ΑΕΛ θα ζητήσει συνάντηση του κ. Κούγια με τον κ. Κλάτενμπεργκ.

Η ΑΕΛ θα παραδώσει αύριο στον κ. Κλάτενμπεργκ και θα δημοσιεύσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δύο φάσεις πέναλτι στα δύο τελευταία παιχνίδια της, όπου έγινε αλλοίωση αποτελέσματος.

Πρώτη τη φάση με το πέναλτι εις βάρος του Κωστή, όταν το σκορ ήταν 0-0 με τον Άρη στα πρώτα λεπτά (και μετά την ανατροπή του Πλατέλλα που προηγήθηκε), και το οποίο ο Καραντώνης έκανε πως δεν είδε, παρότι ήταν στα 5 μέτρα, αλλά ούτε και αυτό το νέο ταλέντο, ο γνωστός Κοτσάνης στο VAR το υπέδειξε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεύτερη φάση το σημερινό πέναλτι μετά το σουτ του Ντουρμισάι κι ενώ το σκορ ήταν 1-0 υπέρ του Παναιτωλικού και η ομάδα μας είχε καθολική υπεροχή, όπως σε όλο το δεύτερο ημίχρονο, όπου μόνο μια ομάδα υπήρχε στο γήπεδο, το οποίο έκανε πως δεν είδε ο γιος του μεγαλύτερου «εργαλείου» του Θωμά Μητρόπουλου στην εποχή της παράγκας του Κόκκαλη Ζαχαριάδης και δεν το υπέδειξε και ο χειριστής του VAR Γκορτσίλας, ο οποίος Γκορτσίλας, με καθυστέρηση πολλών λεπτών κι ενώ είχαν αλλάξει 3 φάσεις και η ομάδα μας είχε κερδίσει φάουλ έξω από την περιοχή του Παναιτωλικού, υπέδειξε το ανύπαρκτο δεύτερο πέναλτι εις βάρος μας.

Συγχαρητήρια στα παιδιά, συγχαρητήρια στον προπονητή μας και εκείνο που πρέπει να καταλάβουν όλοι είναι ότι αυτά τα «έργα» αντί να μας απογοητεύουν, μας γιγαντώνουν.

7 «σημαδεμένες» κίτρινες κάρτες έδειξε ο γιος του αρχιχειρουργου του Μητρόπουλου Ζαχαριάδης, ορκισμένος οπαδός του ΠΑΟΚ με ό,τι σημαίνει αυτό (φωτογραφία με τον γιο του και κασκόλ στο γήπεδο της Τούμπας), αλλά ευτυχώς όπως απεδείχθη και με τον νέο μεγάλο παίκτη που αναδεικνύουμε, τον Γλυνό, η ομάδα μας έχει πάθος, είναι γεμάτη ταλέντο και ό,τι και να κάνουν κάθε μέρα θα γινόμαστε καλύτεροι.

Άθλια έως χυδαία η φιλοξενία από τον επίσημο Παναιτωλικό, με «στημένο» από τη διοίκηση του αλήτη, ακριβώς δίπλα από τον κ. Κούγια, για να τον βρίζει από την αρχή του αγώνα μέχρι τη στιγμή που επενέβη η Αστυνομία.

Ευχαριστούμε τον Αστυνομικό Διευθυντή Αιτωλοακαρνανίας και τους αστυνομικούς.

Στα 10 παιχνίδια που έχουμε παίξει έως τώρα, έχουμε 1 λιγότερο αυτό με τη Λαμία, τα 6 είναι εκτός έδρας και να το γνωρίζουν όλοι ότι είμαστε αποφασισμένοι από τη Λάρισα να μην περάσει κανείς».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης