Χωρίς σκορ και νικητή ολοκληρώθηκε το παιχνίδι ανάμεσα στη Λαμία και τον ΠΑΣ Γιάννινα. Οι γηπεδούχοι έφτασαν τους 19 βαθμούς και οι Ηπειρώτες τους 25.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το παιχνίδι στο πρώτο 45λεπτο είχε καλό ρυθμό, αλλά οι παίκτες των δύο ομάδων δεν κατάφεραν να απειλήσουν ιδιαίτερα τις αντίπαλες εστίες. Στο 24′ σουτ του Ορτέγκα Μαρτίνεθ μέσα από την περιοχή έφυγε πάνω από την εστία του ΠΑΣ, ενώ στο 26΄ ο Επασί πραγματοποίησε σωτήρια επέμβαση σε κοντινή κεφαλιά του Κάργα μετά από εκτέλεση φάουλ. Στο 30΄ ο τερματοφύλακας της Λαμίας νίκησε σε τετ α τετ τον Ελευθεριάδη και αποσόβησε το γκολ.

Στο δεύτερο μέρος, την πρώτη μεγάλη ευκαιρία έχασε η Λαμία στο 66′, όταν ο Αραμπούλι έκανε το δυνατό κοντινό σουτ αλλά ο Λοντίγκιν ήταν σε ετοιμότητα και απέκρουσε την μπάλα. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν την άμυνα των φιλοξενουμένων, αλλά γενικά, δύσκολα κατάφερναν να φθάσουν με αξιώσεις μπροστά στην εστία και να σκοράρουν.

Πάντως, ο ΠΑΣ μπορούσε να… κλέψει τη νίκη στις καθυστερήσεις του αγώνα, όταν έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Μιλιντσεάνου, την οποία αποσόβησε και πάλι ο Επασί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λαμία – ΠΑΣ Γιάννινα 0-0 (Novasports 3)

Γκολ:

Κίτρινες κάρτες: Επασί, Μπεχαράνο, Τζανετόπουλος – Κάστρο, Ντομίνγκεζ

Κόκκινες κάρτες:

Λαμία (Μιχάλης Γρηγορίου): Επασί, Σκόνδρας, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Μαρτίνεθ, Μπεχαράνο, Τζανδάρης, Καραμάνος, Ντέλετιτς (89′ Πίτι), Ρόμανιτς (58′ Μπα – 73′ Γκαζαριάν), Αραμπούλι.

ΠΑΣ Γιάννινα (Αργύρης Γιαννίκης): Λοντίγκιν, Σάλιακας, Κάργας, Εραμούσπε, Πίρσμαν, Κάστρο (78′ Λιάσος), Ντομίνγκεζ, Καρτάλης, Ελευθεριάδης (73′ Μπρένερ), Κρίζμαν (73′ Μιλιντσεάνου), Παμλίδης (90′ Παντελάκης).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης