Η Λαμία και η Ξάνθη αναδείχθηκαν ισόπαλες 0-0 στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας, σε αναμέτρηση για την 5η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League που είχε αναβληθεί (ήταν να διεξαχθεί το περασμένο Σάββατο) λόγω του κρούσματος κορωνοϊού σε μέλος των φιλοξενούμενων, που πάντως είχε αποκλειστεί από την αποστολή.

Σε ένα κακό πρώτο ημίχρονο, που διεξήχθη υπό βροχή, η ομάδα του Καραγεωργίου είχε ένα καλό μόλις άουτ σουτ του Ντε Αμορίμ στο 13΄ και μια κεφαλιά του Λισγάρα που είχε την ίδια τύχη, στο 40΄. Στα αξιοσημείωτα των πρώτων 45 λεπτών η αποβολή του Βλαχομήτρου με δύο κίτρινες κάρτες σε μόλις τέσσερα λεπτά!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι Ακρίτες προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν το πλεονέκτημα, ο Καραγεωργίου έκανε αλλαγές για να «φρεσκάρει» την ομάδα του, αλλά οι φιλοξενούμενοι δεν μπορούσαν να «χτίσουν» παιχνίδι και να απειλήσουν με αξιώσεις την εστία του Επασί.

Το δεύτερο μισό ήταν ακόμη χειρότερο από το πρώτο, με τα δυνατά μαρκαρίσματα να έχουν τον πρώτο λόγο και το θέαμα να απουσιάζει, παντελώς.

Στο δια ταύτα, η Ξάνθη έφυγε με βαθμό και διατήρησε τη διαφορά του ενός βαθμού από τον Πανιώνιο, δύο αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση των πλέι οφ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κίτρινες: Βλαχομήτρος, Βάντερσον, Μπουλούλης – Καρασαλίδης, Λισγάρας, Ντε Αμορίμ, Στάρτζεον, Τζουρίτσκοβιτς

 

Κόκκινες: 29΄ Βλαχομήτρος (2η κίτρινη)

ΛΑΜΙΑ (Γιώργος Πετράκης): Επασί, Βάντερσον, Σκόνδρας, Τζανετόπουλος, Βύντρα, Ρόμανιτς, Μπεχαράνο, Μπουλούλης (89΄ Πλιάτσικας), Καραμάνος (82΄ Ασίγκμπα), Βλαχομήτρος, Σάλιακας (58΄ Βασιλόγιαννης).

ΞΑΝΘΗ (Νίκος Καραγεωργίου): ‘Αμπάντ, Ντε Αμορίμ, Κοβάτσεβιτς (46΄ Γκαργκαλατζίδης), Στάρτζεον (62΄ Τζουρίτσκοβιτς), Φοσέ (62΄ Κάστρο), Μουλέν, Μπαξεβανίδης, Λισγάρας, Τερκί (88΄ Φασίδης), Καρασαλίδης (77΄ Σόσα), Κασάδο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης