Κάτοικος Κέρκυρας θα δηλώνει από εδώ και στο εξής ο Εμιλιάνο Βίλα, καθώς η ομώνυμη ομάδα ανακοίνωσε την απόκτησή του για ένα χρόνο.

Οι Φαίακες θα αποτελέσουν τον δεύτερο εν Ελλάδι ποδοσφαιρικό σταθμό για τον 27χρονο διεθνή Αλβανό μέσο, ο οποίος στο παρελθόν είχε αγωνιστεί για μια τριετία (2011-14) στον ΠΑΣ Γιάννινα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τη συμφωνία και την ένταξή μου σε μια εξαιρετική ομάδα, όπως η Κέρκυρα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ την ΠΑΕ, τον πρόεδρο, καθώς και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη και τη δυνατότητα που μου έδωσαν να επιστρέψω στην Ελλάδα. Έχουμε μπροστά μας μια δύσκολη σεζόν, με απαιτήσεις, είμαι, όμως, βέβαιος ότι με σκληρή δουλειά θα καταφέρουμε να κάνουμε ένα βήμα εμπρός. Αυτός είναι και ο δικός μου στόχος, να καταφέρω, με όλες μου τις δυνάμεις, να βοηθήσω την Κέρκυρα να ανέβει ακόμη περισσότερο. Τα υπόλοιπα, στο γήπεδο…» ανέφερε στην ιστοσελίδα της Κέρκυρας ο Βίλα.

Η ανακοίνωση του συλλόγου: «Η ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή, EMILJANO VILA, τον οποίο και καλωσορίζει στην οικογένεια της ομάδας μας. Ο παίκτης υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας ενός έτους (έως 30/6/2016). Σημειώνεται ότι ο Vila, μετά την ένταξή του στην Κέρκυρα, θα ακολουθήσει κανονικά την αποστολή των Φαιάκων, η οποία αύριο, Τρίτη (14/7) το πρωί θα αναχωρήσει για τα Τρία Πέντε Πηγάδια, όπου και θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης