Δεύτερο μεταγραφικό χτύπημα πραγματοποίησε μέσα σε λίγες ώρες ο Ιωνικός, καθώς μετά τον Βούλνετ Μπάσα, γνωστοποίησε την απόκτηση και του Λευτέρη Χουτεσιώτη.

Ο 26χρονος τερματοφύλακας υπέγραψε στην ομάδα της Νίκαιας, ως ελεύθερος από τον ΠΑΣ Γιάννινα, με συμβόλαιο ενός έτους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η ΠΑΕ Ιωνικός, ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την έναρξη της συνεργασίας της με τον Λευτέρη Χουτεσιώτη, ο οποίος βρέθηκε στα γραφεία της ομάδας μας και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας 1 έτους. Ο Λευτέρης Χουτεσιώτης, που αγωνίζεται ως τερματοφύλακας, γεννήθηκε στο Μακρυχώρι Λάρισας στις 20 Ιουλίου 1994. Έκανε τα πρώτα του βήματα στην Ακαδημία του Ολυμπιακού και αφού υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο, έφτασε μέχρι την μεγάλη ομάδα όπου έκανε 9 συμμετοχές. Τον Σεπτέμβρη του 2019 μετακόμισε στον ΠΑΣ Γιάννινα και την ίδια σεζόν σε Super League 2 και Κύπελλο, είχε συνολικά 19 παιχνίδια. Την περσινή σεζόν στην Super League πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις. Μέτρησε συνολικά 21 συμμετοχές σε Super League και Κύπελλο. Ο Λευτέρης Χουτεσιώτης έχει υπάρξει και διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες. Μετρά 2 συμμετοχές με την U18, 4 με την U19 και 4 με την U21», αναφέρει η ανακοίνωση του Ιωνικού.

Ο παίκτης δήλωσε στο ionikosfc: «Είμαι περήφανος που θα αποτελέσω κομμάτι της ιστορικής ομάδας του Ιωνικού. Είμαι έτοιμος να ανταπεξέλθω στην πρόκληση που έχω μπροστά μου. Το κλίμα είναι ιδανικό, όλοι στην ομάδα με υποδέχτηκαν με ιδιαίτερη θέρμη και ανυπομονώ να μπω στην μάχη. Θα δώσω το 100% για την ομάδα και θα μιλήσω με πράξεις εντός γηπέδου. Όλοι γνωρίζουν τη δυναμική του φίλαθλου κόσμου του Ιωνικού και με πόσο πάθος αγαπούν την ομάδα και ευχή μου είναι να τους έχουμε στο πλευρό μας τη νέα σεζόν καθώς θα αποτελέσουν τον 12ο παίκτη μας».

Νωρίτερα οι νεοφώτιστοι στη Super League είχαν γνωστοποιήσει την απόκτηση και του Βούλνετ Μπάσα, ο οποίος βρέθηκε στα γραφεία της ομάδας και υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον σύλλογο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο Βούλνετ Μπάσα, που αγωνίζεται ως κεντρικός μέσος, γεννήθηκε στις 11 Ιουλίου 1990 στη Λωζάνη της Ελβετίας. Έχει μια συμμετοχή με την Εθνική Ανδρών της Αλβανίας απ’ όπου κατάγεται, αλλά ουσιαστικά είναι μεγαλωμένος και έχει ανδρωθεί ποδοσφαιρικά στην Ελβετία, όντας διεθνής με όλες τις μικρές Εθνικές. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Ακαδημία της Βαούντ και αγωνίστηκε από εκεί και πέρα σε Λωζάνη, Γκρασχόπερς, Ξαμάξ, Σιόν, Σαραγόσα, Πονφεραντίνα, Μούρθια και Βίσλα Κρακοβίας, από την οποία έμεινε ελεύθερος. Με την Βίσλα Κρακοβίας σε μια τριετία σημείωσε 85 συμμετοχές στην Πολωνία με 4 γκολ και 5 ασίστ. Η οικογένεια της ΠΑΕ Ιωνικός καλωσορίζει τον Βούλνετ Μπάσα και του εύχεται υγεία, δύναμη και κάθε επιτυχία με το Αστέρι στο στήθος» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ Ιωνικός.

Στο πλαίσιο της απόκτησής του, ο Βούλνετ Μπάσα τόνισε στο ionikosfc: «Είμαι χαρούμενος που ήρθα στην Ελλάδα και που αποτελώ μέλος του Ιωνικού. Μίλησα με τους ανθρώπους της ομάδας και μου ανέλυσαν το πρότζεκτ που υπάρχει. Εκεί κατάλαβα τις προοπτικές. Επίσης συνάντησα μια οικογένεια και αυτό ήταν πολύ σημαντικό για εμένα ώστε να αποδεχτώ την πρόταση που μου έγινε. Από εδώ και πέρα, θέλω να δουλέψω σκληρά μέσα στο γήπεδο και να δικαιώσω τους ανθρώπους του Ιωνικού που πίστεψαν σε εμένα».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης