Τελευταία αγωνιστική στη Super League για το 2021 είναι η 15η, η οποία θα διεξαχθεί σε τέσσερις δόσεις. Αξιοσημείωτο σε αυτή, ότι το λεγόμενο «Big-5» αγωνίζεται εντός έδρας.

Την αυλαία, ωστόσο, ανοίγει το Σάββατο (18/12) το ντέρμπι παραμονής στο Αγρίνιο, όπου ο Παναιτωλικός θα υποδεχτεί τον Ατρόμητο, σε ένα ματς-εξάποντο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την Κυριακή (19/12), την αρχή κάνει ο Ολυμπιακός των εννέα διαδοχικών επιτυχιών, ο οποίος φιλοξενεί τη Λαμία των τριών ηττών στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια της.

Στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει να κάνει τρεις τις συνεχόμενες νίκες του, ωστόσο ο Αστέρας Τρίπολης αποτελεί πάντα έναν υπολογίσιμο αντίπαλο. Ξεκούραστος θα παραταχθεί στη Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός, σε μια προσπάθεια να ρίξει κι άλλο αλάτι στις πληγές που άνοιξε στο σώμα του ΠΑΣ Γιάννινα η προ ημερών βαριά ήττα από τον ΠΑΟΚ.

Ακόμη δύο αναμετρήσεις θα διεξαχθούν τη Δευτέρα (20/12). Στη Θεσσαλονίκη, ο Άρης ευελπιστεί να επιστρέψει στις επιτυχίες έπειτα από δύο άτυχα εκτός έδρας αποτελέσματα, θέλοντας, παράλληλα, να πάρει ρεβάνς από τον Ιωνικό για την ήττα του πρώτου γύρου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο Ολυμπιακό Στάδιο, στόχος της ΑΕΚ απέναντι στον ΟΦΗ είναι μόνο το «τρίποντο» ώστε αφενός να διατηρήσει την απόσταση ασφαλείας από τους διώκτες της, αφετέρου να κλείσει, αν είναι εφικτό, τη διαφορά που τη χωρίζει από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

Υπενθυμίζεται ότι λόγω περιστατικών κορωνοϊού στον Απόλλωνα Σμύρνης, αναβλήθηκε (και) το παιχνίδι της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» κόντρα στον Βόλο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής:

Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2021

ΝΠΣ Βόλος – Απόλλων Σμύρνης Αναβλήθηκε

19:30 Παναιτωλικός – Ατρόμητος Cosmote Sport 2

Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2021

15:00 Ολυμπιακός – Λαμία Novasports Prime

19:30 ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης Novasports Prime

19:30 Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα Cosmote Sport 1

Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2021

19:30 ΑΕΚ – ΟΦΗ Cosmote Sport 1

19:30 Άρης – Ιωνικός Novasports Prime

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης