Συνέντευξη τύπου εν όψει του αυριανού αγώνα με την ΦΚ Σαράγεβο παραχώρησε σήμερα ο προπονητής του Ατρόμητου Γιώργος Παράσχος. Χαρακτηριστικά δήλωσε: «Θα δούμε το ματς με σοβαρότητα και δεν θα μείνουμε στο αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα. Είναι μια ποιοτική και καλή ομάδα που θέλει προσοχή. Θα προσπαθήσουμε να φέρουμε την πίεση στο αντίπαλο μισό. Στο πρώτο ματς χάσαμε την καλή κυκλοφορία, στοιχείο που μας διακρίνει σαν ομάδα. Στο Περιστέρι θα δούμε το ματς σαν να είναι από το μηδέν».

Για το αν θα παίξει πάλι με το 3-5-2 του πρώτου αγώνα: «Δεν θα αλλάξουμε σχήμα θα παίξουμε όπως στο Σαράγεβο. Θα μεταφέρουμε την πίεση στον αντίπαλο έτσι ώστε να μην βγάζει εύκολα την μπάλα μπροστά. Περισσότερο έχουμε να φοβηθούμε τον καλό μας εαυτό. Νομίζω ότι με μια εβδομάδα επιπλέον προετοιμασίας στα πόδια μας θα είμαστε καλύτεροι. Μεσοεπιθετικά αυτή η ομάδα θέλει πολύ προσοχή. Είναι ομάδα που σουτάρει αρκετά και θα προσπαθήσουμε να τους στερήσουμε αυτή τη δυνατότητα. Θα παίξει χωρίς άγχος καθώς δεν έχει να χάσει τίποτα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τους ποδοσφαιριστές εκπροσώπησε ο Σωκράτης Φυτανίδης που είπε τα εξής: «Έχουμε μπροστά μας το δεύτερο παιχνίδι. Ξέρουμε πλέον τον αντίπαλό μας. Είναι μια ομάδα που αναπτύσσεται καλά στο γήπεδο. Μας δημιούργησε πολλά προβλήματα στο πρώτο μέρος της αναμέτρησης στη Βοσνία. Εμείς σιγά-σιγά βρίσκουμε τα πατήματά μας. Θέλουμε να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας και με την τακτική μας να πάρουμε την πρόκριση.

Δεν μπορούμε να πούμε ότι έχει τελειώσει τίποτα. Να μην ξεχνάμε ότι στο ποδόσφαιρο γίνονται πολλές ανατροπές και πρέπει να είμαστε σοβαροί σε όλη την διάρκεια του αγώνα. Νομίζω ότι η συγκέντρωση θα παίξει σημαντικό ρόλο», ενώ για το νέο σύστημα που εφαρμόζει ο προπονητής του πρόσθεσε: «Καθημερινά δουλεύουμε στην προπόνηση. Η δουλειά μας είναι μπαίνουμε στον αγωνιστικό χώρο για να εφαρμόζουμε αυτά που μας λέει ο προπονητής μας. Όποιο σύστημα και αν επιλέξουμε έχουμε παίκτες με ποιότητα που μπορούν να το εφαρμόσουν».

Προηγήθηκε η συνέντευξη τύπου του προπονητή της ΦΚ Σαράγεβο Ντζέναν Ούτστουπλιτς που είπε τα εξής: «Ευχαριστώ για την υποδοχή των ανθρώπων του Ατρόμητου. Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε το κάτι παραπάνω για να πάρουμε ένα θετικό σκορ. Ο αντίπαλός μας έχει πολύ καλούς και έμπειρους παίκτες. Εμείς θέλουμε να παίξουμε καλά και να πάρουμε ένα θετικό σκορ. Η ομάδα μου έχει το κίνητρο σε ένα πολύ ωραίο γήπεδο με καλό αγωνιστικό χώρο. Στο γήπεδό μας δείξαμε ότι μπορούμε να παίξουμε επιθετικά. Αύριο θα περιμένουμε την ευκαιρία μας. Θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε την μπάλα στο κέντρο. Δεν ξεχωρίζω κάποιον παίκτη νομίζω ότι όλη η ομάδα του Ατρόμητου χρειάζεται προσοχή».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η βοσνιακή ομάδα προπονήθηκε στο γήπεδο Περιστερίου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης