Ο ΟΦΗ του Νίκου Νιόπλια επιβεβαίωσε την ανοδική τροχιά, στην οποία βρίσκεται, καθώς επικράτησε το Σάββατο εντός έδρας με 2-0 του Ατρομήτου, για την 9η αγωνιστική της Super League.

Μεγάλος πρωταγωνιστής στη 2η νίκη των Κρητικών στα τέσσερα τελευταία ματς ήταν ο Φιορίν Ντουρμισάι, ο οποίος, μέσα σε τρία λεπτά στο ξεκίνημα του ματς, σκόραρε δύο φορές (7΄, 10΄), με τους Περιστεριώτες να μην μπορούν ν΄ αντιδράσουν, γνωρίζοντας «μοιραία» την 6η εφετινή τους ήττα σε 9 ματς (ακόμη δεν έχουν πετύχει νίκη)!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Ιδανικότερο ξεκίνημα δεν θα μπορούσαν να φανταστούν οι γηπεδούχοι και ταυτόχρονα πιο εφιαλτικό οι φιλοξενούμενοι! Στο 10ο λεπτό η ομάδα του Νίκου Νιόπλια είχε πάρει ήδη σημαντικότατο προβάδισμα νίκης, καθώς προηγήθηκε 2-0 με ισάριθμα γκολ του Φιορίν Ντουρμισάι.

Το πρώτο ήταν «δώρο» της άμυνας του Ατρόμητου και συγκεκριμένα των Χατζηϊσαΐα και Πίριτς οι οποίοι δεν συνεννοήθηκαν σωστά για ν΄ απομακρύνουν την μπάλα, η οποία στρώθηκε στον επιθετικό του ΟΦΗ, ο οποίος σε άδεια εστία άνοιξε το σκορ στο 7΄.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τρία λεπτά από κόντρα στα πόδια του Χατζηϊσαΐα, ο Ντουρμισάι με άπιαστο σουτ «έγραψε» το 2-0 μέσα σε αποθέωση, με τον Γιώργο Παράσχο να μην μπορεί να πιστέψει αυτό που συνέβαινε.

Οι Περιστεριώτες έχασαν τεράστια ευκαιρία να μειώσουν στο 23΄ με τον Επασί να διορθώνει το λάθος του και να διώχνει σωτήρια την προβολή του Κουλούρη, ενώ στην αντεπίθεση οι Κρήτες «άγγιξαν» το 3-0, αλλά ο Φαν Ντάινεν δεν πρόλαβε να πλασάρει ενώ είχε περάσει και τον Πίριτς.

Με σωστή διαχείριση στο β΄ μέρος ο ΟΦΗ έκλεισε καλά τους διαδρόμους προς την περιοχή του και μετά το 60΄ άρχισε να βγαίνει όλο και πιο συχνά στην αντεπίθεση, την ώρα που οι Περιστεριώτες έβγαιναν μπροστά για να μειώσουν κι άφηναν κενά στα μετόπισθεν.

Ο Ατρόμητος, πάντως, είχε μία καλή στιγμή στο 82΄ από το γύρισμα του Κλωναρίδη και την παρεμβολή του Βούρου πριν η μπάλα φτάσει στον Κουλούρη, στην τελευταία σημαντική φάση του αγώνα.

Κίτρινες: Ντουρμισάι, Διαμαντής, Μαρινάκης – Μπεντινέλι

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Επασί, Μαρινάκης, Λάμπρου (85΄ Πασαλίδης), Φαν Ντάινεν (64΄ Καμάου), Βούρος, Διαμαντής, Γκαγέγκος, Ντουρμισάι, Τοράλ (78΄ Ναμπί), Μεγιάδο, Μπαλογιάννης

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιώργος Παράσχος): Πίριτς, Καστελάνο (46΄ Κλωναρίδης), Βασιλαντωνόπουλος (46΄ Κιβρακίδης), Χατζηϊσαΐας, Παπαδόπουλος, Γκαλβάο, Χαρίσης (71΄ Ντένις), Σάλομον, Μπεντινέλι (71΄ Σπιριντόνοβιτς), Μουνίθ (85΄ Κωτσόπουλος), Κουλούρης

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης