Ακόμα και απ’ την ίδια την… ομάδα του (μετά το διπλό επί του ΠΑΟΚ) έκλεψε τις εντυπώσεις ο Νίκος Νιόπλιας. Ο τεχνικός του Ατρόμητου αφότου χαρακτήρισε πέρα για πέρα δίκαιη την νίκη των κυανόλευκων, πέταξε την ατάκα «μαλακ@@@με», δίνοντας το στίγμα του για την πορεία στα πλέι οφ και την χαμένη ευκαιρία για ακόμα καλύτερο πλασάρισμα.

«Πραγματικά μεγάλη νίκη, με πολύ καλή εμφάνιση και δίκαιη νίκη. Αν γυρίσω λίγο πίσω το χρόνο και θυμηθώ τα λόγια του κ. Πανόπουλου, που είπε στον τελικό ότι ‘τον ήπιαμε’, εγώ μπορώ να πω ότι… μαλακ@@@με σ’ αυτό το τουρνουά. Ήμασταν πάρα πολύ καλοί, μετά τον Παναθηναϊκό ήμασταν η καλύτερη ομάδα», είπε στην κάμερα της NOVA.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη συνέχεια κατά τη διάρκεια της συνέντευξη τύπου ο τεχνικός δήλωσε τα εξής:

Για το παιχνίδι: «Κάναμε ένα καλό παιχνίδι και πήραμε μια δίκαιη νίκη. Δεν ξέρω που θα μας οδηγήσει αυτή, θα δώσουμε το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και βλέπουμε»

Για το… μαλ@@@με: «Στην ποδοσφαιρική γλώσσα μιλάμε πάντα έτσι. Ήθελα να πω πως είμαστε πολύ καλή ομάδα. Με τον Αστέρα κάναμε εξαιρετικό παιχνίδι και χάσαμε. Από την αρχή, ακόμα και με τον ΠΑΟΚ ήμασταν πολύ καλοί και δεν πήραμε αυτό που αξίζαμε. Ιδιαίτερα τώρα με τα οικονομικά δεδομένα, είναι σημαντικό να πετύχεις τέτοιους στόχους»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τον Καραμάνο: «Κατακριτέο αν προκάλεσε»

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης