Ένα πολύτιμο «τρίποντο» στη μάχη που δίνει για την αποφυγή του υποβιβασμού κατέκτησε την Κυριακή ο Πανιώνιος, ο οποίος επικράτησε την Κυριακή με 1-0 του Ατρόμητου στη Νέα Σμύρνη, για την 21η αγωνιστική της Super League.

Η «χρυσή» κεφαλιά του Δημήτρη Σταυρόπουλου στο 76’ έκρινε το ματς και χάρισε ένα τεράστιο (βαθμολογικό) «φιλί» ζωής στους «κυανέρυθρους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Πανιώνιος ήθελε πάση θυσία να πάρει την πρώτη νίκη του μετά τη 12η αγωνιστική (30 Νοεμβρίου) και το 3-0 επί του Παναιτωλικού, προκειμένου να μειώσει την απόσταση από τους Αγρινιώτες στην 13η θέση.

Εν τέλει η ομάδα του Παπαβασιλείου το πέτυχε με… δραματικό τρόπο στο τελευταίο τέταρτο της αναμέτρησης.

Οι γηπεδούχοι έβγαλαν μεγαλύτερο πάθος μέσα στο γήπεδο, έχασαν σημαντικές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος με τους Εμμανουηλίδη (4’), Ντομίνγκες (11’) και έφτασαν μία… ανάσα από το γκολ στο 59’, όμως η προσπάθεια του Σταυρόπουλου σταμάτησε στο δοκάρι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο 61’ μετά από προβολή του Αραμπούλι, ο Ρέντζας από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα, όμως ο διαιτητής Τζοβάρας, μετά από πεντάλεπτο έλεγχο στο VAR -και αφού «τσέκαρε» και ο ίδιος τη φάση- ακύρωσε το τέρμα, υποδεικνύοντας τον αμυντικό του Πανιωνίου σε θέση οφσάιντ.

Η «λύτρωση» για τους Νεοσμυρνιώτες ήρθε τελικά στο 76’ με κοντινή κεφαλιά του Σταυρόπουλου σε φάση διαρκείας μέσα στα καρέ του Ατρόμητου, με τους «κυανέρυθρους» να διαχειρίζονται υποδειγματικά το προβάδισμά τους ως το φινάλε του αγώνα.

Κίτρινες: Ντομίνγκες, Αραμπούλι, Κιάκος, Κόρμπος- Βέλλιος, Χαρίσης, Μανούσος

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Νίκι Παπαβασιλείου): Κότνικ, Παπανικολάου, Ρέντζας (88’ Παπαγεωργίου), Ντομίνγκες, Σταυρόπουλος, Οικονομίδης, Κόρμπος, Λυμπεράκης (88’ Λυμπεράκης), Κιάκος, Εμμανουηλίδης (90’+7’ Δούμτσιος), Αραμπούλι.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σάββας Παντελίδης): Μέγιερι, Γκάλο, Στρούγγης, Κάχιλα, Ταλόσα (46’ Κατράνης), Χαρίσης, Μπουσούλατζιτς, Ούμπιντες (58’ Ανδρούτσος), Ενσικουλού (73’ Γιακουμάκης), Μανούσος, Βέλλιος.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης