Κάναντι: «Δεν υπήρχε ηρεμία στον Ατρόμητο»

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου 2021, 17:42
Κάναντι: «Δεν υπήρχε ηρεμία στον Ατρόμητο»

Με ένα μακροσκελές μήνυμα στα social media o Νταμίρ Κάναντι αναφέρθηκε στη λύση της συνεργασίας του με τον Ατρόμητο, κάνοντας μεταξύ άλλων λόγο για απουσία ηρεμίας στην ομάδα του Περιστερίου.

Αναλυτικά, όσα έγραψε:

«Ο Ατρόμητος κι εγώ ολοκληρώσαμε τη συνεργασία μας. Μετά από αυτή την εξέλιξη μπορώ αλλά δεν θα έχω τη δυνατότητα να ολοκληρώσω το συμβόλαιό μου ως το 2022.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους οπαδούς και την ομάδα, το τεχνικό επιτελείο, αλλά κυρίως όλους τους φανταστικούς υπαλλήλους της ομάδας, που δουλεύουν 24/7 για τον σύλλογο, σκέφτονται την επιτυχία του συλλόγου και πάντα πίστευαν ότι θα γίνει η έκπληξη.

Ως προπονητής προσπάθησα να επενδύσω πολλά στο να πετύχουμε ξανά με τον Ατρόμητο, όπως στο παρελθόν. Για αυτό έπρεπε να πάρω κάποιες προσωπικές αποφάσεις στην ομάδα, για τις οποίες πάντα είναι υπεύθυνος ο προπονητής. Ήμουν 100% σίγουρος θα μπορούσαμε να μπούμε ξανά στους κορυφαίους 6 της Super League.

Από την αθλητική οπτική, από την αρχή της σεζόν (με την εντός έδρας ήττα από τον Βόλο) μέχρι σήμερα, δεν υπήρχε η απαραίτητη ηρεμία στην ομάδα, που από τη μεριά μου ήταν απαραίτητη για την αμοιβαία επιτυχία που είχαμε στο παρελθόν.

Η πανδημία έπαιξε επίσης ρόλο. Δεν βοήθησε τις ομάδες και τους υπεύθυνους να ακολουθήσουν την αγωνιστική εξέλιξη. Το ποδόσφαιρο έχει να κάνει με τις νίκες και τίποτα άλλα.

Δεν υπάρχουν αν και αλλά. Σας ευχαριστώ για την υποστήριξη.

Νταμίρ Κάναντι».

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου 2021, 18:17