Πανευτυχής για τη σπουδαία νίκη (3-2) του Ατρομήτου επί του ΠΑΟΚ, εμφανίστηκε ο Νταμίρ Κάναντι μετά τη λήξη της αναμέτρησης στο Περιστέρι.

«Και με τον Βόλο η ομάδα είχε καλή απόδοση και δικαιούνταν την ισοπαλία. Σήμερα, είχαμε θέληση, καλή συμπεριφορά στο γήπεδο, πειθαρχία κι έτσι φτάσαμε σε αυτή τη μεγάλη νίκη», ανέφερε αρχικά ο Αυστριακός τεχνικός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ερωτηθείς για το αν το δεύτερο ημίχρονο είναι το καλύτερο που έχει κάνει ο Ατρόμητος φέτος, απάντησε: «Πιστεύω πως έχουμε κάνει κι άλλα καλά παιχνίδια. Αλλά στο δεύτερο ημίχρονο σήμερα ήμασταν πάρα πολύ καλοί. Δουλεύουμε για να πετυχαίνουμε γκολ σαν το τρίτο, να δημιουργούμε χώρο, να τρέχουμε στους χώρους και να “σπάμε” τις γραμμές του αντιπάλου. Η νίκη αυτή μας δίνει πίστη στις δυνατότητές μας. Είμαι πολύ περήφανος για όλους».

Όσο για τη σημασία που έχουν αυτοί οι βαθμοί στη διεκδίκηση μιας θέσης στην εξάδα και τα πλέι οφ, είπε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Με ενδιαφέρει να βγαίνει στο γήπεδο η δουλειά της προπόνησης. Σαφώς, είναι στόχος η έκτη θέση, αλλά θέλω να βλέπω στο παιχνίδι ό,τι δουλεύουμε στην προπόνηση».

Ο Κάναντι ρωτήθηκε επίσης για τον Ουάρντα, τον οποίο είχε παίκτη στην ομάδα του Περιστερίου, τονίζοντας: «Είμαι χαρούμενος για τη βελτίωση που έχει. Ήθελα να τον φέρω στην ομάδα το καλοκαίρι, αλλά για κάποιους λόγους δεν ήρθε. Είναι πολύ χαρούμενος που επέστρεψε σε έναν μεγάλο σύλλογο. Αλλά τον ξέρουμε όλοι, ο Ουάρντα είναι Ουάρντα. Πρέπει να καταλάβει ότι τα συναισθήματα μένουν έξω από το ποδόσφαιρο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης