Παίκτης του Ατρόμητου είναι από την Τρίτη (25/01) ο Ντορίν Ροτάριου. Ο 26χρονος αριεστεροπόδαρος εξτρέμ αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού από τη Λουντογκόρετς μέχρι το τέλος της περιόδου, ενώ στη συμφωνία των δύο ομάδων περιλαμβάνεται η οψιόν αγοράς του παίκτη το ερχόμενο καλοκαίρι.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Ρουμάνο διεθνή, Ντορίν Ροτάριου με τη μορφή δανεισμού από τη Λουντογκόρετς, με τη συμφωνία να περιλαμβάνει και ρήτρα αγοράς εν όψει του προσεχούς καλοκαιριού.

Ο Ντορίν Ροτάριου είναι 26 ετών (29/7/1995), αριστεροπόδαρος και αγωνίζεται κυρίως ως εξτρέμ, αλλά έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί και πίσω από τον επιθετικό. Ξεκίνησε την καριέρα του από τις Ακαδημίες της Τιμισοάρα από την οποία τον απέκτησε σε ηλικία 17 ετών η Ντιναμό Βουκουρεστίου, με την οποία πραγματοποίησε το ντεμπούτο του την ίδια χρονιά.

Τον Ιανουάριο του 2017 τον απέκτησε η Κλαμπ Μπριζ, με τον Ροτάριου να μπαίνει στις 10 ακριβότερες πωλήσεις του ρουμανικού συλλόγου και στη συνέχεια ακολούθησαν οι δανεισμοί σε Μουσκρόν και Άλκμααρ. Τον Φεβρουάριο του 2019 παραχωρήθηκε με μεταγραφή στην Αστάνα, με την οποία είχε συνολικά σε 63 συμμετοχές από 12 γκολ και 14 ασίστ, ενώ το τελευταίο εξάμηνο αγωνίστηκε στη Λουντογκόρετς, παίζοντας και στον προκριματικό γύρο του Champions League κόντρα στον Ολυμπιακό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ροτάριου που είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες της χώρας του, αποτελεί μέλος της εθνικής Ρουμανίας έχοντας συνολικά 10 συμμετοχές, ένα γκολ και τέσσερις ασίστ”.

Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας το νέο απόκτημα των «κυανόλευκων» έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στην ιστοσελίδα του συλλόγου, λέγοντας: «Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό το νέο βήμα και για την ακρίβεια είμαι πολύ αισιόδοξος ότι όλα θα πάνε καλά. Πρόκειται για μία πολύ οργανωμένη ομάδα και το κατάλαβα τόσο από τις συζητήσεις που είχαμε το τελευταίο διάστημα, αλλά και από αυτά που έμαθα ο ίδιος.

Ξέρω ότι η ομάδα είναι σε μια δύσκολη θέση, αλλά γνωρίζω κιόλας ότι δεν είναι αυτή που της αρμόζει, αφού υπάρχει ποιότητα και σίγουρα μπορούμε να τα πάμε πολύ καλύτερα μέχρι το τέλος της σεζόν και να πετύχουμε τον στόχο μας, που είναι να τερματίσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα.

Αυτό θα συμβεί με τη σκληρή δουλειά, αλλά και με τη βοήθεια των οπαδών μας, που ανυπομονώ να τους δω από κοντά και να παίξω μπροστά τους. Πάντα με ενθουσιάζει να παίζω μπροστά σε οπαδούς που στηρίζουν την ομάδα τους και αυτό περιμένω να συμβεί και τώρα.»

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης