Δύο πολύτιμους βαθμούς άφησε την Κυριακή στο Περιστέρι ο Ολυμπιακός, χάνοντας την ευκαιρία να πλησιάσει ακόμη περισσότερο την κορυφή.

Πιο συγκεκριμένα οι Πειραιώτες, αν και προηγήθηκαν απέναντι στον Ατρόμητο, εν τέλει αρκέστηκαν στον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) κόντρα στο συγκρότημα του Κόουλμαν, κι έτσι δεν κατάφεραν να πλησιάσουν στο -4 από τον Παναθηναϊκό, που νωρίτερα συνετρίβη 3-0 από τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι «ερυθρόλευκοι» άνοιξαν το σκορ με τον Μπακαμπού στο 54′, ωστόσο ο Φριντζόνσον με ένα υπέροχο γκολ έφερε το ματς στα ίσα στο 64′, λίγα λεπτά αφότου είχε δοκάρι ο Χατζηισαΐας.

ΤΑ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Οι γηπεδούχοι είχαν δύο μεγάλες ευκαιρίες σε διάστημα δύο λεπτών στο πρώτο τέταρτο της αναμέτρησης, σε φάσεις που ανάδειξαν τις αμυντικές αδυναμίες του Ολυμπιακού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η πρώτη ήταν σε προβολή του Στρούγγη στο 13ο από κόρνερ του Ροτάριου, με τον Πασχαλάκη να «απογειώνεται» για να αποκρούσει ψηλά στη γωνία του.

Δύο λεπτά αργότερα ο Ρομπάιγ βρέθηκε σε θέση βολής αλλά αστόχησε κι από εκείνο το σημείο οι παίκτες του Κόλμαν, αφού απέτυχαν να αιφνιδιάσουν, φρόντισαν την ανασταλτική λειτουργία τους.

Οι «ερυθρόλευκοι» πήραν τον έλεγχο του αγώνα αλλά ήταν ανούσιοι, αρκούμενοι σε δύο σουτ από τον Μπιέλ (24΄) και τον Φορτούνη (34΄), με τον Γιαννιώτη να επεμβαίνει θετικά σε αμφότερες τις περιπτώσεις.

Εκ διαμέτρου αντίθετο το δεύτερο ημίχρονο και σε αυτό συνέβαλε το προβάδισμα του Ολυμπιακού στο 54΄, όταν ο Εμβιλά βρήκε τον Μπιέλ, ο οποίος έβγαλε κάθετα για τον Μπακαμπού που εκτέλεσε τον Γιαννιώτη ανοίγοντας το σκορ με το 8ο γκολ του στο πρωτάθλημα.

Στο 58΄ και σε γύρισμα του Ρέαμπτσιουκ για τον Μπακαμπού, εκείνος δεν μπόρεσε να νικήσει τον Γιαννιώτη με τακουνάκι και πήρε το κόρνερ.

Στο 61΄ η κεφαλιά του Χατζηισαΐα έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και στη συνέχεια αστόχησε ο Ντε Μποκ από εξαιρετική θέση, αλλά στο 64΄ από μπαλιά του Ρομπάιγ στην πλάτη της άμυνας του Ολυμπιακού ο Φριτζόνσον «κρέμασε» τον Πασχαλάκη και ισοφάρισε.

Το 1-1 έμεινε τελικά ως τη λήξη, αφού στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Γιαννιώτης απέκρουσε το σουτ σε ωραία ατομική προσπάθεια του Χάμες.

Κίτρινες: Ντε Μποκ – Ροντινέι, Μπακαμπού, Μασούρας

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κρις Κόλμαν): Γιαννιώτης, Κεσχρίντα, Χατζηισαΐας, Στρούγγης, Ντε Μποκ, Έρλινγκμαρκ (76΄ Οικονομίδης), Γκονζάλεθ, Φριντζόνσον (82΄ Τζοβάρας), Ροτάριου (88΄ Τζαβίδας), Ρομπάιγ, Κιάρτανσον (82΄ Κωτσόπουλος).

Ολυμπιακός (Μίτσελ Γκονζάλεθ): Πασχαλάκης, Ροντινέι (85΄ Βρουσάι), Παπασταθόπουλος, Ντόη, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Χουάνγκ (69΄ Γκ. Ροντρίγκες), Φορτούνης (46΄ Μασούρας), Χάμες, Μπιέλ (85΄ Σαμασέκου), Μπακαμπού (69΄ Ελ Αραμπί).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης