Στο Περιστέρι θα συνεχίσει την καριέρα του και την επόμενη διετία ο Φάνης Μαυρομμάτης, καθώς την Τετάρτη (1/6) επέκτεινε το συμβόλαιό του με τον Ατρόμητο έως τον Ιούνιο του 2024. Ο 25χρονος στόπερ, που αποκτήθηκε από τον Παναθηναϊκό τον Ιανουάριο του 2021, έχει καταγράψει 28 συμμετοχές με τους «κυανόλευκους» κι έχει σημειώσει 2 γκολ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ατρόμητου:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Θεοφάνη Μαυρομμάτη για τα επόμενα δύο χρόνια, με τον κεντρικό αμυντικό της ομάδας μας να υπογράφει το νέο του συμβόλαιο μέχρι το 2024.

Ο 25χρονος αποτελεί ποδοσφαιριστή του Ατρόμητου από τον Ιανουάριο του 2021 όταν αποκτήθηκε με μεταγραφή από τον Παναθηναϊκό και στο δεύτερο μισό της σεζόν που ολοκληρώθηκε, αποτέλεσε βασικό μέλος στα πλάνα του προπονητή μας, Κρις Κόλμαν, συμβάλλοντας τα μέγιστα με την παρουσία του για την επίτευξη του ελάχιστου στόχου.

Συνολικά με την ομάδα μας, ο Φάνης Μαυρομμάτης έχει πραγματοποιήσει 28 συμμετοχές, έχοντας σκοράρει και δύο γκολ, με την ανανέωση του συμβολαίου του να αποτελεί θερμή εισήγηση του Κρις Κόλμαν στο πλαίσιο της υλοποίησης του αγωνιστικού σχεδιασμού για τη σεζόν 2022/23».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λίγο μετά την ολοκλήρωση της παραμονής του στον Ατρόμητο, ο Έλληνας αμυντικός μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της περιστεριώτικης ομάδας τονίζοντας: «Είμαι πολύ χαρούμενος που όλα πήγαν καλά και θα παραμείνω παίκτης του Ατρόμητου για ακόμα δύο χρόνια.

Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή μας, Κρις Κόλμαν, για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε αυτούς τους πέντε μήνες και πραγματικά ανυπομονώ να δουλέψω μαζί από την αρχή μίας σεζόν, που όπως ξέρετε το καλοκαίρι είναι και η πιο σημαντική χρονική περίοδος για το χτίσιμο μιας ομάδας.

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τους Γιώργο Σπανό και Γιάννη Αγγελόπουλο και θα προσπαθήσω να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη όλων μέσα στο γήπεδο. Τώρα ας δώσουμε ραντεβού για την καλοκαιρινή προετοιμασία και φυσικά με τον κόσμο μας από τον Αύγουστο, που τους περιμένουμε για ακόμα μία χρονιά στο Περιστέρι, ώστε να μας σπρώξουν για την επίτευξη των στόχων μας».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης