Ο Ατρόμητος γνώρισε την ήττα με 3-1 από την Σαράγεβο στην παράταση και αποκλείστηκε από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Οι Βόσνιοι προηγήθηκαν 2-0 με γκολ των Ντούλιεβιτς (24’) και Μπιλμπίγια (80’), ενώ στο 86’ ο Ταυλαρίδης μείωσε και έστειλε το παιχνίδι στην παράταση. Στο 105’ ο Μπιλμπίγια σκόραρε ξανά και διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Ο Ατρόμητος δεν μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και υστέρησε στο δημιουργικό κομμάτι. Από την άλλη, η Σαράγεβο στάθηκε τυχερή καθώς στο 24’ προηγήθηκε με ένα τυχερό γκολ, αφού η προσπάθεια του Ντούλιεβιτς κόντραρε στον Ταυλαρίδη και κατέληξε στα δίχτυα του Τσενάμο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παρά το 1-0 οι Περιστεριώτες δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν και η Σαράγεβο, αφού κράτησε το μηδέν στην άμυνα, σταδιακά προσπάθησε να σκοράρει εκ νέου για να μπει σε τροχιά πρόκρισης.

Ο Γιώργος Παράσχος προσπάθησε με τους Τάτο και Ναπολεόνι να κάνει τον Ατρόμητο πιο κινητικό και πιο δημιουργικό, όμως οι Βόσνιοι δεν απειλήθηκαν σημαντικά. Η Σαράγεβο στο 80’ με την «χρυσή» αλλαγή, τον Μπιλμπίγια πέτυχε το 2-0 και έβαλε δύσκολα στον Ατρόμητο, ο οποίος βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο.

Στο 86’ οι Περιστεριώτες «χαμογέλασαν» αφού ο Στάθης Ταυλαρίδης βρήκε τον τρόπο να σκοράρει. Ο κεντρικός αμυντικός σημείωσε το 2-1 και έστειλε το παιχνίδι στην παράταση. Στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου οι παίκτες του Ούσκουπλιτς με τον Μπιλμπίγια «έσπασαν» την άμυνα του Ατρόμητου, διαμόρφωσαν το τελικό 3-1 και προκρίθηκαν στα πλέι οφ του Europa League, αφήνοντας τους γηπεδούχους εκτός συνέχειας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ατρόμητος – Σαράγεβο 1-3 (Nova 2)

Γκολ: 86′ Ταυλαρίδης – 24′ Ντούλιεβιτς, 80′, 105′ Μπιλμπίγια

Κίτρινες κάρτες: Μπρίτο, Καραμάνος – Τατομίροβιτς, Ντούποβατς

Κόκκινες κάρτες:

Ατρόμητος (Γιώργος Παράσχος): Τσενάμο, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Γιαννούλης, Φυτανίδης, Νάστος (66′ Ναπολεόνι), Μπρίτο (75′ Μπάλλας), Δημούτσος, Πίτου, Καραμάνος, Φάμπιο (46′ Τάτος)

Στον πάγκο: Μπάρκας, Κούρος, Κιβρακίδης, Γεωργίου

Σαράγεβο (Ντζέναν Ούσκουπλιτς): Μπάντοβιτς, Μπάριτς (99′ Πρότιτς), Ντούποβατς, Πουτζιγκάτσα, Τατομίροβιτς, Στόιτσεβ, Τσίμιροτ, Ντούλιεβιτς, Ράντοβατς (68′ Κοβάτσεβιτς), Όκιτς (69′ Μπιλμπίγια), Βελκόσκι

Στον πάγκο: Πλακάλο, Κόστιτς, Χάντζιτς, Πούριτς.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης