Με μία πολύ συγκινητική ανάρτησή του στα social media, ο Χαβιέρ Ούμπιδες έριξε την Παρασκευή (14/05) τους… τίτλους τέλους στην σπουδαία καριέρα του.

Ο 39χρονος μέσος ως γνωστόν ήρθε στην Ελλάδα το 2009 για λογαριασμό του Ολυμπιακού Βόλου (2 χρόνια), εν συνεχεία φόρεσε και για μία σεζόν τη φανέλα του Άρη (2011/12), ενώ ακολούθως μεταπήδησε στον Ατρόμητο, όπου παρέμεινε για μία οκταετία μέχρι το φινάλε της καριέρας του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Αργεντινός στο μήνυμά του γνωστοποιεί ότι θα παραμείνει στην περιστεριώτικη ομάδα, από άλλη θέση, κατόπιν σχετικής πρότασης του προέδρου των «κυανόλευκων» Γιώργου Σπανού και του τεχνικού διευθυντή της ομάδας, Γιάννη Αγγελόπουλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αργεντινού άσου:

«Αυτά τα τελευταία χρόνια προσπάθησα να φανταστώ πως θα ήταν ο τελευταίος μου αγώνας ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Δεν ήξερα ποτέ και πως, αλλά σίγουρα η ευχή μου ήταν να έχω το αστέρι στη φανέλα. Σήμερα μετά από 20 χρόνια καριέρας, από τα οποία είμαστε 8 σεζόν μαζί στην οικογένεια του Ατρόμητου, πρέπει να πω ότι έφτασε αυτή η στιγμή. Είναι δύσκολο να πω αντίο στο μέρος που με έκανε ευτυχισμένο. Μπορεί να το έκανα σωστά ή λάθος, αλλά να είστε σίγουροι ότι κάθε φορά που υπερασπίστηκα αυτά τα χρώματα το έκανα με την καρδιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεν μπορέσαμε να καταφέρουμε να πάρουμε ούτε κύπελλα, ούτε τίτλους, αλλά ελπίζω να έχω αφήσει κάποιο αποτύπωμα εδώ! Όταν έφτασα στην ομάδα, ήρθα σαν ένας απλός ξένος, σήμερα φεύγω ως “Ούμπι”. Αυτή την αναγνώριση που μου δώσατε, θα είναι κάτι που θα κρατήσω για πάντα μαζί μου. Φενταγίν, οπαδοί της ομάδας εσείς που πάντα μου δείξατε την αγάπη και τον σεβασμό σας, θα είμαι αιώνια ευγνώμων και να ξέρετε ότι ανεξάρτητα από το που βρίσκομαι, πάντα θα υποστηρίζω την ομάδα μας και θα είμαι ένας από εσάς σε κάθε γήπεδο.

Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο μας τον κ. Σπανό για όλα αυτά τα χρόνια και που πάντα μου έδινε την ευκαιρία να αποφασίσω εγώ πως θα συνεχίσω. Ευχαριστώ τον κ. Αγγελόπουλο που πάντα ήταν κοντά στην ομάδα και δίπλα μου ψάχνοντας λύσεις και το καλύτερο για τους παίκτες μας. Στους συμπαίκτες μου που περάσαμε ευχάριστες και δύσκολες στιγμές, σας ευχαριστώ για τον σεβασμό σας. Εσείς μου μαθαίνατε και με βοηθήσατε να γίνω καλύτερος άνθρωπος. Να ευχαριστήσω και να αναγνωρίσω τους ανθρώπους που κρύβονται πίσω από κάθε αγώνα και που δουλεύουν πολύ σκληρά όλο τον χρόνο (Δήμητρα, Βούλα, Πάνος, Λευτέρης, Δημήτρης, Παναγιώτης, Σαραντος, Γιάννης, Λάζα).

Όπως έγινε γνωστό ο πρόεδρος και ο μάνατζερ της ομάδας με ειδοποίησαν για την πρόθεσή τους να συνεχίσω να είμαι στην ομάδα από άλλο πόστο. Θα ήθελαν τόσο πολύ να ήσασταν εσείς στις κερκίδες σε αυτόν τον τελευταίο αγώνα. Ήρθε η στιγμή να κλείσω έναν κύκλο στην ζωή μου, ήταν τιμή μου να φοράω αυτή την φανέλα και με περηφάνια το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Η καρδιά μου θα μείνει για πάντα στο Περιστέρι, σας ευχαριστώ πολύ για όλα σας αγαπώ! “Ούτε πριν, ούτε μετά, όλα τελειώνουν όποτε πρέπει να τελειώσουν”. Umbi 8».

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης