Ο θηριώδης κεντρικός αμυντικός του Αστέρα Τρίπολης, Καλιφά Σανκαρέ, δήλωσε άγνοια για το φημολογούμενο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και δήλωσε ευτυχισμένος στην Τρίπολη.

Ο Σενεγαλέζος αμυντικός μίλησε στο Goal:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τους φετινούς στόχους του Αστέρα:

«Έχουμε τρία ταμπλό στα οποία πρέπει να παίξουμε. Το πρωτάθλημα, γιατί το πρωτάθλημα φέρνει την Ευρώπη, το Κύπελλο και το Europa League, όπου εκεί μας βλέπει όλη η Ευρώπη. Πρέπει να συγκεντρωθούμε και στους τρεις στόχους, αλλά κυρίως στο πρωτάθλημα γιατί από εκεί εξασφαλίζεις το εισιτήριο για την Ευρώπη. Ο Αστέρας πλέον έχει αλλάξει επίπεδο. Μπορεί στην Ελλάδα να είναι πάντα δύσκολο να πάρεις το πρωτάθλημα, αλλά ποτέ δεν ξέρεις πως μπορεί να έρθει ένας τίτλος αν κυνηγάς κάθε μέρα το όνειρο. Πέρυσι αποκλειστήκαμε νωρίς στο Κύπελλο, αλλά φέτος μπορούμε να πάμε τελικό και να το πάρουμε».

Για τα δημοσιεύματα που τον φέρνουν στο στόχαστρο του Ολυμπιακού:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Μου το είπαν. Οι εφημερίδες πάντα κάτι γράφουν. Εγώ δεν ξέρω κάτι για το θέμα. Έχω ένα χρόνο συμβόλαιο, ο Αστέρας είναι η ομάδα μου και θα παλέψω για το καλύτερο. Όπως και να ‘χει, το να σε θέλει μια μεγάλη ομάδα που έχει πάρει το πρωτάθλημα, δείχνει ότι είσαι σε σωστό δρόμο και δουλεύεις σωστά. Δεν είναι η πρώτη φορά που ακούω πως ομάδες ενδιαφέρονται για εμένα. Είμαι 30 ετών και δεν θα παίζω για πολλά χρόνια, οπότε κάνω κάθε μέρα αγώνα για να παίζω σε τοπ επίπεδο. Ανήκω στον Αστέρα και θα δίνω το αίμα μου για την ομάδα μου. Το μέλλον μου δεν εξαρτάται μόνο από εμένα. Είμαι καλά εδώ, αγαπάω και με αγαπούν. Δεν έχω πρόβλημα να μείνω εδώ για πάντα».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης