O Αστέρας άγγιξε την πρόκριση, αλλά τελικά ηττήθηκε με 3-1 από τη Ραπίντ Βιέννης και αποχαιρέτησε την Ευρώπη. Οι Αρκάδες στο 55′ ισοφάρισαν με τον Γκρατσίνι το σκορ του πρώτου αγώνα, αλλά η χρυσή αλλαγή για τους Αυστριακούς, ο Σάουμπ με δύο γκολ έδωσε τη νίκη και το εισιτήριο για τον 4ο προκριματικό γύρο του Europa League στους «πράσινους».

Φάσεις και γκολ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

26′ Ο Σάμπιτζερ σύγκλινε προς το κέντρο, έκανε την κάθετη πάσα για τον Μπόιντ, η μπάλα και μετά από μια κόντρα με τον Κουρμπέλη, έφτασε στον Πέτσο, ο οποίος μόνος απέναντι στον Μπαντή πλάσαρε εύστοχα και έκανε το 1-0 για την ομάδα του.

37′ Ο Τσαμπούρης έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Ναβάρο βρέθηκε μόνος στην περιοχή της Ραπίντ, όμως η μπάλα έφυγε λίγο δίπλα από το δοκάρι του Νοβότα.

39′ Ο Κάφα σέντραρε πολύ «γλυκά» από τα δεξιά, ο Ουσέρο μόνος και από κοντά πιάνει την κεφαλιά, αλλά αυτή έφυγε ελάχιστα πάνω από το κάθετο δοκάρι του Νοβότα.
 
45′ Ξεδιπλώθηκαν ωραία οι Αυστριακοί, με τη μπάλα να καταλήγει στον Σάμπιτζερ, να πιάνει εξαιρετικό σουτ, αλλά το δοκάρι έσωσε τον Αστέρα και παρέμεινε το 1-0.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

55′ Ο Γκρατσίνι ισοφαρίζει το ματς (1-1), αλλά και το σκορ του πρώτου ματς! Ο Ντε Μπλάσις έκανε την «γλυκιά» σέντρα από τα δεξιά, ο αμυντικός της Ραπίντ έκανε μεγάλο λάθος, καθώς δεν απομάκρυνε την μπάλα από την περιοχή του, έφτασε στον Γκρατσίνι και αυτός με ωραία τελείωμα, έγραψε το 1-1!

63′ Από σουτ έξω από την περιοχή του Αστέρα, η μπάλα κόντραρε στο σώμα του Γκόιαν, αυτή έφτασε στον Σάουμπ, ο οποίος με δυνατό σουτ νίκησε τον Μπαντή και έδωσε ξανά το προβάδισμα στους Αυστριακούς!

67′ Ο Κάφα εκτέλεσε φάουλ από μακριά, ο Μπαράλες έπιασε υπό πίεση την κεφαλιά, με τον Νοβότα να εκτινάσσεται στη γωνία του και να μπλοκάρει.

85′ Ο Σάουμπ τελειώνει την υπόθεση πρόκριση για τους Αυστριακούς με το δεύτερο προσωπικό του γκολ.

Γκολ: 26′ Πέτσος, 63′ Σάουμπ, 85′ Σάουμπ -55′ Γκρατσίνι
Κίτρινες: 68′ Χόφμαν, 74΄Τρίμελ
Κόκκινες:-

Ραπίντ Βιέννης: Νοβότα, Μπέρεντ, Σράμελ, Πέτσος, Σονλέιτνερ, Σάμπιτζερ (61′ Σάουμπ), Τρίμελ, Μπεργκστάλερ, Μπόσκοβιτς, Χόφμαν (80′ Γκρόζουρεκ), Μπόιντ.

Στον πάγκο: Ράντλιγκερ, Πάλα, Ντένερ, Χόφμαν, Πάβελιτς.

Αστέρας Τρίπολης: Μπαντής, Πιπίνης, Γκόιαν, Κουρμπέλης, Τσαμπούρης, Ουσέρο, Ζησόπουλος (46′ Γκρατσίνι), Κάφα, Ντε Μπλάσις, Ναβάρο (70′ Μπακασέτας), Μπαράλες (69′ Χουάνμα).

Στον πάγκο: Γεωργακόπουλος, Ζαραδούκας, Σέτι, Λισγάρας.

Το γκολ του Πέτσου (1-0)

Το γκολ του Γκρατσίνι (1-1)

Το πρώτο γκολ του Σάουμπ (2-1)

Το δεύτερο γκολ του Σάουμπ (3-1)


Επιμέλεια: Γιώργος Περράκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης