Ενενήντα λεπτά μακριά από την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας βρίσκεται ο Ολυμπιακός, ο οποίος συνέτριψε με 5-0 τον Αστέρα Τρίπολης στο «Γ. Καραϊσκάκης» στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων για τους «8» της διοργάνωσης. Από δύο γκολ πέτυχαν οι Ιντέγε (13’, 41’) και Φορτούνης (50’, 64’), ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 79’ ο Πάρντο.

Ο Ολυμπιακός πάτησε από την αρχή του αγώνα το… γκάζι και αποζημίωσε το κοινό που βρέθηκε στο «Γ. Καραϊσκάκης». Στο 10΄ο Φορτούνης και στο 12′ ο Ζντιέλαρ έκρουσαν τον κώδωνα του κινδύνου στην εστία του Θεοδωρόπουλο, ενώ στο 13’ ο Ντουρμάζ πέρασε την μπάλα στον Μαζουακού και ο Ιντέγε με προβολή άνοιξε το σκορ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πλευρά του ο Αστέρας προσπάθησε να ξαναμπεί στο παιχνίδι και απείλησε στο 25’ με τον Χαμντανί και στο 28’ με τον Ιγκλέσιας, με τον Καπίνο να κάνει σωτήριες επεμβάσεις.

Το 2-0 σημειώθηκε στο 41’. Ο Ντουρμάζ έκανε πάσαρε στον Ιντέγε που με ψύχραιμο πλασέ σκόραρε. Στο 50’ ο Σουηδός έστρωσε στον Φορτούνη που με δεξί πλασέ νίκησε τον Θεοδωρόπουλο για το 3-0, ενώ τρία λεπτά μετά ο Καπίνο έκανε νέα σπουδαία επέμβαση σε κεφαλιά του Μπερτόλιο, με την μπάλα να χτυπάει και στο δοκάρι!

Το 4-0 «έγραψε» στο 64’ ο Φορτούνης με δεξί απευθείας σουτ, ενώ εκπληκτικό γκολ σημείωσε και ο Πάρντο στο 79’, ο οποίος διαμόρφωσε και το τελικό αποτέλεσμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης 5-0 (Ote sport 3)

Γκολ: 13′, 41′ Ιντέγε, 50′, 64′ Φορτούνης, 79′ Πάρντο

Κίτρινες κάρτες: Μαζουακού

Κόκκινες κάρτες:

Ολυμπιακός (Μάρκο Σίλβα):
Καπίνο, Ελαμπντελαουί, Μποτία, Σιόβας, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Ζντιέλαρ (74′ Μανιάτης), Πάρντο, Φορτούνης (71′ Φουστέρ), Ντουρμάζ (80′ Κολοβός), Ιντέγε.

Αστέρας Τρίπολης (Στάικος Βεργέτης):
Θεοδωρόπουλος, Λούι (67′ Κιτόκο), Σανκαρέ, Γκοιάν (58′ Ζησόπουλος), Γιαννούλης, Χαμντανί, Κουρμπέλης, Ιγκλέσιας, Στανισάβλιεβιτς (46′ Μπερτόλιο), Μάσα, Γιάννου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης