Ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης, Γιώργος Μποροβήλος, προχώρησε σε δήλωση για την Εθελοντική Αιμοδοσία στις γηπεδικές εγκαταστάσεις του συλλόγου. Ο Γιώργος Μποροβήλος τόνισε ότι στηρίζει έμπρακτα την καμπάνια της ΓΓΑ «Ζήσε αθλητικά».

Αναλυτικά η δήλωση του προέδρου της αρκαδικής ΠΑΕ:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Για πολλοστή φορά ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ αποδεικνύει εμπράκτως την κοινωνική του δράση. Για όλους εμάς που υπηρετούμε αυτόν τον σύλλογο, είναι αυτονόητη η προσπάθεια προσφοράς στον συνάνθρωπό μας και την κοινωνία.

Στηρίζουμε με πολύ μεγάλη χαρά αλλά και ευθύνη την καμπάνια “Ζήσε Αθλητικά” του Υφυπουργείου Αθλητισμού και την πρωτοβουλία της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας, τον Οργανισμό “Tο Χαμόγελο του Παιδιού” και το Γενικό Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης “Η Ευαγγελίστρια”.

Η δράση της Εθελοντικής Αιμοδοσίας που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη (20/05) στις εγκαταστάσεις του ΑΣΤΕΡΑ είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία για ολόκληρη την ανθρωπότητα. Η αντιμετώπιση των αυξημένων αναγκών σε αίμα, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού μάς αφορά όλους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θα είμαστε όλοι εκεί, χαρίζοντας λίγα λεπτά από το χρόνο μας, στην ουσία όμως χαρίζοντας πολλά περισσότερα στους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης