Βρέθηκε «με την πλάτη στον τοίχο» από το γκολ του Μπιανκόνι στο 64’ και την αποβολή του Ντάνι Σουάρεθ με δεύτερη κίτρινη στο 72’, όμως ο Αστέρας Τρίπολης έβγαλε «μέταλλο» και αντίδραση και κατάφερε να φύγει από τη Λαμία με τον ένα βαθμό (1-1), χάρη σε πέναλτι του Ιγκλέσιας στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, στο τελευταίο χρονικά ματς της 21ης αγωνιστικής της Super League.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πρώτο ημίχρονο ήταν κάκιστο από πλευράς θεάματος κι από τις δύο ομάδες, που εμφανίστηκαν κατώτερες των περιστάσεων ως προς το δημιουργικό σκέλος. Σαν να… φοβόταν η μία την άλλη και να περίμενε την πρώτη κίνηση, για να «απαντήσει».

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Λαμία έβγαλε μεγαλύτερη ένταση στο παιχνίδι της και πήρε το προβάδισμα στο 64’ με ατομική ενέργεια του περσινού πρώτου σκόρερ της δεύτερης κατηγορίας, Μιγκέλ Μπιανκόνι, ο οποίος είχε μπει στο γήπεδο τέσσερα λεπτά νωρίτερα.

Η αποβολή του Σουάρεθ για ένα χτύπημα με τον αγκώνα στον Καραμάνο, έφερε στα… σχοινιά την ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς, όμως ο Ιγκλέσιας «μίλησε» τελευταίος. Ο Αργεντινός (που μπήκε στο γήπεδο ως αλλαγή στο 66′) κέρδισε στο 89’ πέναλτι μετά από πολύ άτσαλο μαρκάρισμα του Αντέτζο κι ο Ζαχαριάδης μετά από έλεγχο του VAR, έδειξε την «εσχάτη των ποινών». Ο Ιγκλέσιας σημάδεψε δυνατά και σωστά στη γωνία του Θεοδωρόπουλου κι ο Αστέρας κατάφερε να «σώσει» έστω τον ένα βαθμό, πιάνοντας πλέον τον Βόλο στους 22.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λαμία – Αστέρας Τρίπολης 1-1 (ΕΡΤ Sports)

Γκολ: 64′ Μπιανκόνι (Λαμία), 90′ πεν. Ιγκλέσιας (Αστέρας Τρίπολης)

 

Κίτρινες κάρτες: Βασιλόγιαννης, Καραμάνος, Βάντερσον, Σκόνδρας – Χαουρέγκι, Βαλιέντε, Βλάχος, Σουάρεθ, Μαρτίνεθ, Λ. Φερνάντεθ, Παπαδόπουλος

Κόκκινες κάρτες: 72′ Σουάρεθ

Λαμία: Θεοδωρόπουλος, Σκόνδρας, Πλιάτσικας (9′ Βύντρα), Αντέτζο, Βάντερσον, Μπεχαράνο, Δημούτσος, Βασιλόγιαννης, Ρόμανιτς, Τιρόνε (60′ Μπινακόνι), Καραμάνος (90′ Σάσι).

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Βλάχος, Πασαλίδης, Σουάρεθ, Μαρτίνεθ, Βαλιέντε (66′ Ιγκλέσιας), Μουνάφο, Τασουλής (74′ Αντζουλάς), Ριέρα (46′ Κρέσπι), Χαουρέγκι, Λ. Φερνάντεθ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης