Με ανάμεικτα συναισθήματα εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης Στάικος Βεργέτης μετά την ισοπαλία με την Μπεσίκτας, αποτέλεσμα που οδηγεί εκτός Ευρώπης την ελληνική ομάδα.

«Προετοιμαστήκαμε αλλά τα πράγματα δεν κύλησαν όπως θέλαμε. Δεχτήκαμε ένα γκολ το οποίο η Μπεσίκτας διαχειρίστηκε καλά. Είχε καλή οργάνωση και γι΄ αυτό δεν βρήκαμε χώρους να παίξουμε δημιουργικό ποδόσφαιρο. Αναγκαστήκαμε να κάνουμε την ομάδα μας πιο επιθετική γιατί θέλαμε τη νίκη» εξήγησε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αφήσαμε κενούς χώρους που πληρώσαμε στο πέναλτι, παρ’ όλα αυτά η ομάδα έδειξε χαρακτήρα και προσωπικότητα και παρά το 2-0 εις βάρος της, αντιπαρήλθε αυτή την κατάσταση, πάλεψε, πολέμησε και διεκδίκησε ακόμα και τη νίκη. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια. Θα κοιτάξουμε να ολοκληρώσουμε την παρουσία μας στην Ευρώπη, κόντρα στην Παρτιζάν και να συγκεντρωθούμε στις εγχώριες υποχρεώσεις» πρόσθεσε.

Αναφερόμενος στους ποδοσφαιριστές του και την απόδοσή τους ξεκαθάρισε:

«Βγάζω το καπέλο στα παιδιά γιατί έσπασαν πολλά “ταβάνια”: είσοδος στους ομίλους, καλή εικόνα και η ομάδα μας κέρδισε τον σεβασμό. Έφερε πόντους στη χώρα μας και κοιτάζει το μέλλον με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση. Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο. Θεωρώ πως οι προσθήκες θα γίνουν, γιατί η διοίκηση θέλει να βελτιώνει την ομάδα σε κάθε επίπεδο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης