Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε ο Αστέρας Τρίπολης τον εκτός έδρας αγώνα του με τον Εργοτέλη.

Η ομάδα του Βεργέτη συνέτριψε την Κυριακή με 4-1 σκορ τους Κρητικούς στο Παγκρήτιο, για την 12η αγωνιστική της Super League κι έφτασε τους 17 βαθμούς, αφήνοντας τους γηπεδούχους στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΤΑ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους Αρκάδες ήταν ο Γιαννιώτας, ο οποίος συνέβαλε τα μέγιστα στη νίκη της ομάδας του, καθώς εκτός από το τέρμα που πέτυχε στο δεύτερο ημίχρονο κέρδισε στο 22ο λεπτό το πέναλτι από τον Τσέρνι, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ και ο Μπαράλες, κάνοντας το 0-1.

Πέντε λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με κεφαλιά του Γιοβάνοβιτς, αλλά με το ξεκίνημα της επανάληψης οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν δύο γκολ, στο 48΄ με σουτ του Φερνάντες που κόντραρε και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του Τσέρνι και στο 51′ με τον Γιαννιώτα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το… κερασάκι στην τούρτα για τον Αστέρατο έβαλε ο Πάρα, ο οποίος στο 89ο λεπτό διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Κίτρινες: Τσέρνι – Μπαράλες, Κουρμπέλης

Εργοτέλης (Παύλος Δερμιτζάκης): Τσέρνι, Τζανακάκης, Μέγι, Γιοβάνοβιτς, Λυκογιάννης, Μπογκντάνοφ (67΄ Μπαμ Μπαμ), Γκέντσογλου, Χαντί (78΄ Ντα Σίλβα), Χαλκιαδάκης, Γιουσούφ, Παμλίδης (56΄ Νόσκοβιτς).

Αστέρας (Στάικος Βεργέτης): Κοσίσκι, Γκοϊάν, Σανκαρέ, Λούι, Παντελιάδης, Φερνάντες, Κουρμπέλης, Τιέ Μπι (62΄ Μουνάφο), Μάσα, Γιαννιώτας (71΄ Τσοκάνης), Μπαράλες (77΄ Πάρα).

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης