Ο Ατρόμητος επικράτησε 2-1 του Αστέρα Τρίπολης στο Περιστέρι σε παιχνίδι για την 17η αγωνιστική της Super League. Για τους γηπεδούχους σκόραρε ο Μανούσος στο 76’ και στο 89’ με πέναλτι, ενώ για τους Αρκάδες ισοφάρισε προσωρινά ο Μπαράλες (78’).

Ο Ατρόμητος με τη νίκη του αυτή ανέβηκε στην 6η θέση της κατάταξης με 22 βαθμούς, ενώ ο Αστέρας παρέμεινε στην 12η με 15 βαθμούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Ο αγώνας στο πρώτο 45λεπτο δεν είχε πολλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, σε αντίθεση με το δεύτερο μέρος, όπου είχαμε τρία τέρματα αλλά και αρκετές ευκαιρίες από τις δύο ομάδες.

Στο 76΄ ο Μανούσος με πλασέ έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του, αλλά δύο λεπτά αργότερα (78΄) ισοφάρισε η ομάδα της Τρίπολης με όμορφη κεφαλιά του Μπαράλες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ατρόμητος κατάφερε να πάρει τη νίκη με πέναλτι του Μανούσου στο 90΄ το οποίο καταλόγισε ο διαιτητής Κουτσιαύτης σε σπρώξιμο του Βέλλιου από τον Σουάρεθ.

Ατρόμητος – Αστέρας Τρίπολης 2-1 (ΕΡΤ Sports)

Γκολ: 76′ Μανούσος (Ατρόμητος), 78′ Μπαράλες (Αστέρας Τρίπολης), 89′ πεν. Μανούσος (Ατρόμητος)

 

 

 

Κίτρινες κάρτες: Μάντσον, Γούτας, Κατράνης, Μανούσος – Βαλιέντε, Μουνάφο

Κόκκινες κάρτες:

Ατρόμητος: Μέγερι, Γούτας, Ρισβάνης, Γκάλο, Κατράνης, Μάντσον, Χαρίσης, Μάνουσος, Ενσικουλού (68′ Ούμπιδες), Ανδρούτσος (69′ Βέλλιος), Ουγκράι (58′ Νταβιώτης).

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Μαρτίνεζ, Σουάρεθ, Ματρικάρντι, Βαλιέντε, Μουνάφο, Λ. Φερνάντεθ, Καπίγια (12′ M. Φερνάντεθ – 79′ Τασουλής), Σίτο, Μπαράλες (83′ Ιγκλέσιας).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης