Ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Κυριακής (29/1) η προετοιμασία του Αστέρα Τρίπολης, ενόψει του Δευτεράτικου (30/1, 21:00) αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο «Θ. Κολοκοτρώνης» για την 20ή αγωνιστική της Super League.

Ο Άκης Μάντζιος δεν μπορεί να υπολογίζει στα πλάνα του στον Χουάν Μουνάφο, ο οποίος έχει δηλωθεί να εκτίσει την μία εκ των δύο αγωνιστικών της τιμωρίας του (είναι και τραυματίας από ένα χτύπημα που δέχθηκε στον αγώνα με τον ΟΦΗ), ενώ εκτός παραμένουν επίσης και οι τραυματίες Τιλίκα, Καπίγια και Βαλιέντε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την άλλη πλευρά επιστρέφουν μετά την τιμωρία τους οι Ματίας Ιγκλέσιας και Αντριάν Ριέρα, ενώ συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά στην αποστολή ο Αλάγκμπε μετά την επιστροφή του από τον δανεισμό στην Νίντερκορν του Λουξεμβούργου.

Αναλυτικά η αποστολή του Αστέρα Τρίπολης για το ματς με τον Παναθηναϊκό: Παπαδόπουλος, Γραμματικάκης, Τσιφτσής, Γκαρθία, Τασουλής, Καρμόνα, Ατιένθα, Καστάνιο, Άλβαρες, Αλάγκμπε, Σανταφέ, Ιγκλέσιας, Μπερτόλιο, Ριέρα, Γκαρντάφσκι, Σίτο, Προύντζος, Μπαρτόλο, Μπαράλες, Ρεγκίς, Μπενίτο και Κωστέας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης