Τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης θα φορούν και τη νέα σεζόν οι Ματίας Ιγκλέσιας, Χερόνιμο Μπαράλες και Χρίστος Τασουλής, καθώς η αρκαδική ΠΑΕ γνωστοποίησε την επέκταση της συνεργασίας της με τους τρεις ποδοσφαιριστές, οι οποίοι ήταν βασικά στελέχη της ομάδας κατά την παρελθούσα αγωνιστική περίοδο.

Ο Μπαράλες έπαιξε σε συνολικά 26 αγώνες (σε Super League και Κύπελλο Ελλάδας) με απολογισμό 11 γκολ και μια ασίστ, ο Ιγκλέσιας σημείωσε τέσσερα γκολ σε 21 παιχνίδια σε πρωτάθλημα και κύπελλο, ενώ ο Τασουλής τελείωσε τη χρονιά με τρία γκολ και μια ασίστ σε 24 αναμετρήσεις πρωταθλήματος και κυπέλλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ανακοίνωση του Αστέρα για τους τρεις ποδοσφαιριστές έχει ως εξής:

«Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Matias Iglesias, Jeronimo Barrales και Χρίστο Τασουλή.

Ο Matias Iglesias, ο Jeronimo Barrales και ο Χρίστος Τασουλής θα συνεχίσουν να αγωνίζονται με τη φανέλα του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ. Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τους τρεις ποδοσφαιριστές της και εύχεται υγεία και καλή επιτυχία και τη νέα σεζόν».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης