Ο Αστέρας Τρίπολης με πρωταγωνιστή και σκόρερ τον Λουίς Φερνάντεθ επικράτησε 4-0 του Βόλου στο «Θ. Κολοκοτρώνης» στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των πλέι άουτ της Super League. Ο Ισπανός σκόραρε στο 2’, στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους με πέναλτι και στο 67’, ενώ γκολ σημείωσε και ο Σίτο.

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ του αγώνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τους γηπεδούχους, που προηγήθηκαν μόλις στο 2ο λεπτό με πλασέ του Λουίς Φερνάντεθ, μετά από γύρισμα του Κώτσιρα.

Ο Βόλος προσπάθησε να απαντήσει, αλλά ο Γέντρισεκ αστόχησε από καλή θέση στο 10΄, και στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Σίτο ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον τερματοφύλακα Καραγκιόζη και ο Φερνάντεθ ευστόχησε από την άσπρη βούλα, σημειώνοντας το δεύτερο προσωπικό του τέρμα (2-0).

Στις αρχές του β΄ μέρους, συγκεκριμένα στο 51΄, ο Σίτο με σουτ έξω από την περιοχή «σφράγισε» οριστικά τη νίκη του Αστέρα, για να διαμορφωθεί στο 67΄ το 4-0, πάλι από τον Λουίς Φερνάντεθ, μετά από ωραία κάθετη μπαλιά του Μπόρχα Φερνάντεζ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αστέρας Τρίπολης – Βόλος 4-0 (Novasports 1)

Γκολ: 2′, 45′ +1 πεν., 67′ Φερνάντεθ, 51′ Σίτο

Κίτρινες κάρτες: Αλί, Πασαλίδης, Κρέσπι – Μουνίθ, Ζοάο, Γκουαρoτσένα

Κόκκινες κάρτες:

Αστέρας Τρίπολης: Τσιφτσής, Κώτσιρας, Πασαλίδης (86′ Χριστόπουλος), Αντζουλάς, Τασουλής, Μουνάφο (60′ Μπελόκ), Φερνάντεζ, Σίτο (60′ Τζίμας), Αλί (46′ Ριέρα), Φερνάντεθ (77′ Αλάγκμπε), Κρέσπι.

Βόλος: Καραγκιόζης, Μήτογλου, Διαμάντης, Φεράρι, Λύρατζης, Τσοκάνης, Μαξ, Γκουαρoτσένα (85′ Μπαλογιάννης), Ζοάο (55′ Κορέλας), Γέντρισεκ (54′ Κυζιρίδης), Μουνίθ (64′ Μπάλλας).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης