Απόλυτα ικανοποιημένος από τη μεγάλη ισοπαλία της Ελλάδας ήταν ο Κάρλος Ζέκα. Ο διεθνής τόνισε ότι ο βαθμός ήρθε απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου, αλλά ξεκαθάρισε ότι υπάρχει ακόμα αρκετός δρόμος.

«Είναι ένα καλό αποτέλεσμα απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου, δεν έχουμε κερδίσει τίποτα. Έχουμε άλλο παιχνίδι μπροστά μας και πολύ δρόμο» τόνισε αρχικά ο Ζέκα και πρόσθεσε: «Ήρθαμε να παίξουμε για τη νίκη, ξέραμε πως είναι πολύ δύσκολο αλλά μέσα μας το πιστεύαμε. Αλλά μέσα στο γήπεδο μας δημιούργησαν πολλά προβλήματα, με την κατοχή που είχαν. Κι εκεί σκεφτήκαμε πως το 0-0 θα ήταν καλό αποτέλεσμα, μετά το 1-0 μπορέσαμε να ισοφαρίσουμε και είπαμε να το κρατήσουμε, όλοι έδωσαν και την ψυχή τους για να πάρουμε τον βαθμό».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος αναφερόμενος για το κλίμα στα αποδυτήρια σχολίασε: «Λέγαμε όλες τις προηγούμενες ημέρες πως θέλαμε να έρθουμε για να πάρουμε τουλάχιστον έναν βαθμό και βγήκε μετά το… βάρος από την προσπάθεια. Εγώ μόνο φώναξα και είμαστε υπερήφανοι για την ομάδα. Είμαστε μία οικογένεια και πρέπει να παραμείνουμε έτσι».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης